Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Ingen utdelning mot Leksand

20 mars 2021 17:56
SHL

Det går tungt för Luleå Hockey som föll borta mot Leksand under lördagen. Norrbottningarna rev och slet och avlossade skott efter skott men saknade den sista spetsen i offensiven och föll till slut med 2-1.


Luleå Hockey fick ingen vidare start på matchen och istället se ett hemmalag som tog tag i spelet, åtminstone under den första periodens första halva. Och det var också under den här delen som Leksand tog ledningen genom mål efter 10:32. Norrbottningarna spelade upp sig och avslutade bättre återstoden av tiden men gick till pausvila i underläge 1-0.

I den andra perioden fick Luleå Hockey chansen i spel fem mot fyra i hela fem minuter efter att Leksand dragit på sig ett matchstraff för knätackling men det överläge lyckades gästerna inte utnyttja. Typiskt nog så var det istället hemmalaget som avslutade den andra perioden genom att göra 2-0 med två och en halv minut kvar att spela.

I den tredje perioden så fick Luleå Hockey kontakt omgående då Victor Berglund reducerade redan i den fjärde minuten men efter målet lyckades inte gästerna mana tillräckligt med kraft för att få till en kvittering. Istället fick man se sig besegrade med 2-1 och reser med det hem med noll poäng i bagaget.