• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov

Luleå Hockey/MSSK vann mot SDE

4 oktober 2020 16:00
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann eftermiddagens hemmamatch mot SDE med 2-1.


Det blev en jämn och fartfylld förstaperiod där spelet böljade mycket fram och tillbaka. Bägge lagen skapade några chanser var, men två bra målvakter höll siffrorna nere. Norrbottningarna klarade av två numerära underlägen samtidigt som man utnyttjade sitt enda powerplay i perioden. Emma Nordin styrde in ett skott från Jenni Hiirikoski och det var 1-0 efter 20 spelade minuter.

Hemmalaget fick en drömstart på mittronden där man bjöd på ett väldigt vackert mål. Ett fint klapp-klapp spel mellan Viivi Vainikka, Michela Cava och Linn Peterson där den sistnämnde snyggt sköt in pucken i krysset. Det var sen LHF/MSSK som styrde spelet näskommande minuter, men gästerna blev bättre och bättre i perioden och fick till många långa anfall. Och tillslut fick man också hål på Sara Grahn, Kayleigh Hamers avlossade ett skott som olyckligtvis seglade in i nät via en hemma-försvarare.

Norrbottningarna förde sen spelet i den tredje perioden och låg närmare att öka sin ledning än vad SDE var att utjämna matchen. Det blev dock rejäl nerv då gästerna fick ett powerplay i slutet av matchen, men hemmalaget redde ut situationen, fredade sin kasse och kammade hem tre poäng.