• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Idag 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Överens med Hållander inför 2020/2021

9 april 2020 11:00
Nyhet

Redan nu är det klart att Luleå Hockey och Filip Hållander är överens om ett avtal även för säsongen 2020/2021.


Filip har sedan tidigare ett kontrakt med Pittsburgh Penguins, vilket innebär att han kommer delta på deras camper och försöka slå sig in i NHL-laget. Men om han inte gör det kommer han spela även nästa säsong för Luleå Hockey.

Det innebär att Filip kommer försäsongsträna som vanligt med Luleå Hockey och tar han inte plats i NHL den här säsongen så kommer han hem till Luleå Hockey igen.

Ulf Engman, vice GM

– Samtidigt som vi önskar Filip all lycka till i jakten på en NHL-plats så känns det jättebra att vi redan nu är överens om att han kommer spela för oss nästa säsong om det inte blir så.

– Förra säsongen kom Filip tillbaka på ett fantastiskt sätt från sin skada och vi har båda stora förhoppningar och förväntningar på vad han skulle kunna åstadkomma tillsammans med oss nästa säsong.

Filip Hållander

– Målsättningen är så klart att ta en NHL-plats hos Pittsburgh Penguins. Men om det inte blir så redan kommande säsong känns det jättebra att få komma tillbaka till Luleå Hockey för att bygga vidare på det som vi gjorde bra förra säsongen.

– Jag trivdes väldigt bra min första säsong i Luleå Hockey och det känns jättebra att ha detta klart redan nu. Det innebär att jag kan koncentrera mig fullt på att förbereda mig maximalt inför den kommande säsongen.

I skrivande stund är det inte klart hur NHL-säsongen 2019/2020 kommer avslutas och hur planeringen för NHL-säsongen 2020/2021 ser ut.