• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Uddamålsförlust efter sent mål

14 november 2020 17:44
SHL

Luleå Hockey föll borta mot Växjö Lakers under lördagseftermiddagen med 3-2. Detta efter att hemmalaget avgjort fem minuter från slutet.


Lördagens match var helt klart ett fall framåt för Luleå Hockey som dock har en del att slipa på. Spelet ville inte riktigt kugga i när Norrbottningarna tog sig an Växjö Lakers på bortaplan. Framförallt hade gästerna svårt att få igång spelet med puck där passningarna allt för ofta var lite missriktade och lite feltajmande vilket i sin tur förstörde rytmen i spelet.

Luleå Hockey gjorde dock matchens första mål redan efter 02:36 då Victor Berglunds skott styrdes via ändalykten på Karl Fabricius och i mål. Men halvvägs in i perioden kvitterade Växjö som också gjorde det enda målet i den andra perioden och hade med det 2-1 inför matchens sista tjugo minuter.

Niklas Olausson kvitterade till 2-2, tio minuter in i den tredje perioden, med ett välplacerat skott men hemmalaget återtog ledningen fem minuter från slutet via en spelvändning. Norrbottningarna fick sedan chansen i powerplay i slutet av matchen och man plockade dessutom ut målvakten i jakten på en kvittering. Spelmässigt blev också matchavslutningen den offensivt sett bästa för Norrbottningarna som dessvärre inte hade studsarna med sig.

3-2 till Växjö alltså och nu väntar fyra dagars vila från spel för Luleå Hockey som här näst tar emot Örebro på torsdag.