• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Biljettsläpp semifinal

19 mars 2018 10:00
Slutspel Dam

Nu är biljetterna släppta till den första semifinalmatchen på hemmaplan mellan Luleå Hockey/MSSK och Djurgården. Matchserien börjar på bortaplan på onsdag och avslutas sedan med hemmafördel lördag och eventuellt söndag.


Efter en stabil kvartsfinalrunda mot Brynäs väntar nu de regerande svenska mästarna Djurgården i semifinalen. De tog sig dit genom att vinna två raka matcher mot Leksand och det kommer bli en härlig utmaning för vårat lag.

Förköp enkelt nu!
Biljetterna till den första semifinalen på hemmaplan är redan släppta via biljett.luleahockey.se och går även att förköpa via våra övriga försäljningsställen Souvenirbutiken på Coop Norrbotten Arena, Kulturens Hus i Luleå, Stora Coop Storheden eller Acusticum i Piteå.

Viktigt om säsongskort
Observera att det bara är säsongskort märkta med slutspel som gäller som entré för återstoden av damernas SM-slutspel. Den som har ett grundseriekort behöver köpa sina biljetter enligt ovan.

Klä dig som laget!
Erbjudandet med kanonpriser på replikor fortsätter. Så köp dig en ny tröja som gör att du ser ut precis som laget när du går på match. Det finns erbjudanden på de svarta, röda och gula tröjorna.Både i souvenirbutiken på Coop Norrbotten Arena och på shop.luleahockey.se.

Kiosker
Våra kiosker är öppna med full kraft och är det så att du har kvar några biljetter för kaffe & bulla från säsongen så gäller dom alltid även på våra dam- och juniormatcher. Så se till att du får fullt värde på dina investeringar!

Restaurangen serverar pytt inför semifinalen
Inför semfinalen på lördag kommer Luleå Hockeyrestaurangen att servera en Pyttipanna för 99kr från och med kl 15:00. Boka via [email protected] eller 0920-22 72 72.