Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Biljettsläpp semifinal

19 mars 2018 10:00
Slutspel Dam

Nu är biljetterna släppta till den första semifinalmatchen på hemmaplan mellan Luleå Hockey/MSSK och Djurgården. Matchserien börjar på bortaplan på onsdag och avslutas sedan med hemmafördel lördag och eventuellt söndag.


Efter en stabil kvartsfinalrunda mot Brynäs väntar nu de regerande svenska mästarna Djurgården i semifinalen. De tog sig dit genom att vinna två raka matcher mot Leksand och det kommer bli en härlig utmaning för vårat lag.

Förköp enkelt nu!
Biljetterna till den första semifinalen på hemmaplan är redan släppta via biljett.luleahockey.se och går även att förköpa via våra övriga försäljningsställen Souvenirbutiken på Coop Norrbotten Arena, Kulturens Hus i Luleå, Stora Coop Storheden eller Acusticum i Piteå.

Viktigt om säsongskort
Observera att det bara är säsongskort märkta med slutspel som gäller som entré för återstoden av damernas SM-slutspel. Den som har ett grundseriekort behöver köpa sina biljetter enligt ovan.

Klä dig som laget!
Erbjudandet med kanonpriser på replikor fortsätter. Så köp dig en ny tröja som gör att du ser ut precis som laget när du går på match. Det finns erbjudanden på de svarta, röda och gula tröjorna.Både i souvenirbutiken på Coop Norrbotten Arena och på shop.luleahockey.se.

Kiosker
Våra kiosker är öppna med full kraft och är det så att du har kvar några biljetter för kaffe & bulla från säsongen så gäller dom alltid även på våra dam- och juniormatcher. Så se till att du får fullt värde på dina investeringar!

Restaurangen serverar pytt inför semifinalen
Inför semfinalen på lördag kommer Luleå Hockeyrestaurangen att servera en Pyttipanna för 99kr från och med kl 15:00. Boka via [email protected] eller 0920-22 72 72.