• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Första SHL-målen avklarade

5 oktober 2017 22:34
SHL

I matchen mot Frölunda fick två LHF:are göra sina första SHL-mål. Först ut var Emil Larsson och därefter Joey Hishon. Båda med riktigt snygga nätningar.


Emil Larsson satte 1-0 i den första efter att samtliga forwards i enheten varit inblandade.

– Det var riktigt skönt att se den pucken gå in i mål. Isac får pucken i slottet och skjuter, sedan suger Einar upp pucken samtidigt som jag gör mig spelbar. Sedan kommer det en grym passning mellan benen på försvararen och jag kan i princip skjuta in den i öppen kasse.

Det var sedan inte allt för långt borta att Emil skulle bli tvåmålsskytt efter grymt förarbete från Andreas Falk som spelade in den vid första stolpen, men den pucken hittade inte rätt.

– Det var ruskigt nära att den pucken gick in. Men, men, vi skapade många lägen under matchen så nu är det bara vänta på att nästa trillar in. Vi var riktigt pigga och rappa i kväll, synd bara att vi inte fick de tre poängen, men det får vi fixa på lördag istället, avslutar Emil.

Den som gav Luleå Hockey ledningen för andra gången i matchen gjorde även han det med sitt första SHL-mål. Joey Hishon förvaltade en passning från Olausson på bästa sätt.

– Det var verkligen på tiden att jag fick göra mitt första mål i kväll. När spelare som Olle och Cehlin spelar pucken mellan sig handlar det mest om att göra sig fri och vara redo. Jag fick passet rätt på bladet och kunde därför få iväg ett direktskott som gick in.

Det såg ut som att Olausson la en hård passning för styrning, men det var faktiskt så att Hishon fick iväg ett skott högt på plockhandsidan.

– Jag försökte bara att få pucken mot mål så fort som möjligt, därför såg jag till att greppa ner en aning på klubban för att få mer kraft och för att jag skulle kunna få iväg den högt mot mål.

Det matchvinnande målet kom sedan från Patrick Cehlin, något som inte Hishon tycker var speciellt konstigt.

– Det var härligt att se ännu en grym passning från Olausson till Cehlin. Patrick som brukar stanna kvar och nöta precis det där avslutet efter varje träning. Det gjorde att det inte var något snack om det när han fick chansen och han får gärna fortsätta med det i framtiden.