Skådespelare sökes till Björnstad
Publicerad: 2018-08-17
Nyhet
Onsdag 22/8 kommer det vara en öppen uttagning på Coop Norrbotten Arena inför en ungdomsserie som heter Björnstad - till vilken de söker ungdomar 14-18 år.

Filmlance (Beck, Bron, Morden i Sandhamn, Tomten är far till alla barnen m.fl) producerar serien som bygger på Fredriks Backmans bok. Serien kretsar till stor del runt det lokala hockeylaget.

Killarna i serien spelar hockey och det är därför bra om man spelar hockey, men det är inte ett krav. Tjejerna i serien spelar exempelvis inte hockey.

Ungdomsrollsättare Maggie Widstrand.

Öppen uttagning:
Onsdag 22 augusti kl.16-20 i Luleå Hockeys konferensrum på kortsidan av Coop Norrbotten Arena. Ta hissen borta bakom H-läktaren.

Drop-in och ingen föranmälan.

Om du inte kan komma så maila en ansökan med foto och kontaktuppgifter, helst även en videopresentation, där du berättar kort om dig själv. Skriv bl.a namn, ålder, längd, intressen, mobilnummer, mailadress och var du bor. Blir filmfilen för stor för att maila så går det att skicka den med tex.gratisprogrammet Sprend/We Transfer/Skicka filen/Dropbox eller liknande. De återkommer inom en månad efter de har fått din ansökan OM de vill träffa dig för en provfilmning. Tyvärr så har de inte möjlighet att höra av sig till alla om du inte skulle passa den här gången.

Maila till [email protected]

Läs mer på facebook.

LHF Kommunikation Robert Hedlund