• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Presentation av LHF-Barometern 2020

11 juni 2020 14:05
Nyhet

I februari genomfördes LHF-Barometern 2020 bland föreningens närmaste vänner och den har nu sammanställts och presenterats av Niklas Turner-Olovzon som sitter i Luleå Hockeys styrelse.


För två år sedan genomförde Luleå Hockey en undersökning bland sina närmaste vänner hur de såg på föreningen och kanske framför allt hur man skulle ställa sig till den eventuella återgången till originalmärket som Luleå Hockeys huvudsymbol.

Och i februari 2020 genomfördes en uppföljande undersökning för att ta reda på om det föreligger några skillnader och för att reda ut hur förändringen i klubbmärke tagits emot efter nästan två säsonger.

Därför kopplade vi upp oss mot styrelseledamot Niklas Turner-Olovzon, vars företag Passion Lab, även denna gång genomfört själva undersökningen och analysen av dom över 1000 svar som kommit in.

Vill du höra vad Niklas hade att säga så klickar du på videoklippet ovan. Vill du ta del av den powerpoint-presentation som visas upp i videoklippet så finns den att ladda hem här.

Stort tack till alla er som engagerade sig i att svara på våra frågor. Det gör att vi kan bli ännu bättre på att veta vad som är viktigt för Luleå Hockey och vad vi behöver jobba med för framtiden.

Vi gör det tillsammans!