• Huvudsponsorer

Komarek åter i Luleå Hockey

16 januari 2020 18:50
Nyhet

Under torsdagen blev det klart att Konstantin Komarek åter blir en spelare för Luleå Hockey, då han skrivit kontrakt för resten av säsongen.


Konstantin Komarek kom första gången till Luleå som junior inför säsongen 2008/2009 och gjorde fyra säsonger i Norrbotten innan karriären fortsatte i Österrike och sedan tillbaka till SHL där han spelat de senaste 3,5 säsongerna.

Förra säsongen gjorde Konstantin sin bästa säsong med 39 poäng på 49 matcher. Samtidigt är det klart att Robin Kovacs lämnar Luleå Hockey för spel i Örebro.

Ulf Engman, vice general manager

– Det känns jättekul att se Konstantin Komarek tillbaka i Luleå Hockey igen. Han är en spelare som kan spela både som center och som ytter och som vi hoppas kommer kunna hjälpa oss både med poäng och hårt jobb.

– Samtidigt vill vi passa på att tacka Robin Kovacs för två och en halv säsonger i Luleå Hockey och önskar honom lycka till i sin framtida karriär.

Konstantin Komarek

– Luleå var min första kontakt med Sverige och min sambo kommer där ifrån, så jag har hållit kontakten med Norrbotten sedan dess och det känns jättebra att återvända till Luleå Hockey igen.

– Det jag hoppas på med klubbytet är att hitta tillbaka till det spel som jag haft de senaste säsongerna och att jag skall kunna hjälpa laget att vinna matcher genom att vara en kreativ och producerande spelare - samtidigt som jag är beredd att ta den roll som tränarna ger mig.