• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Savolainen om helgens matcher

11 december 2017 14:53
SDHL

Luleå Hockey/MSSK spelade i helgen de sista matcherna innan juluppehållet och det blev sex inspelade poäng av sex möjliga.


I lördags besegrade man SDE med 5-0 i Coop Norrbotten Arena, men det var först i den tredje perioden som målskyttet lossnade. Och i söndags blev det uddamålsseger mot AIK med 2-1 i LF Arena, även i den matchen tog det ett tag för norrbottningarna att hitta nätet.

– Vi fokuserade mycket på spelet i egen zon då vi inte var nöjda med det i förra matchen, men det gjorde att vi lite glömde bort hur vi ska göra i offensiv zon. Men vi behöll tålamodet och målskyttet lossnade tillslut. Insatsen i helgen var hyfsad och vi tog sex poäng vilket såklart är det viktigaste, jag vet att vi kan bättre men det kommer, säger backen Ronja Savolainen.

Så här summerar hon lagets insats så här långt in på säsongen.

– Jag tycker vi har gjort en bra insats hittills, alla i laget ger 100% i varje träning och match. Jag tror också att vi kommer att bli bättre och bättre ju längre säsongen lider, det blir bra nu med juluppehåll där alla får vila, äta gott och umgås med familjen.

Savolainen ska fira jul med familjen hemma i Finland, men innan det väntar en 5-nationsturnering i Finland och direkt efter matchen mot AIK packade hon tillsammans sina finska landslagskollegor grejerna i bilen och körde hela vägen till Rauma för att samlas med landslaget.

– Det var en lång resa men det gick bra. Det ska bli roligt, vi är många i truppen så det gäller att visa vad man kan. Extra kul att Japan är med då det är sällan vi möter dem och det ska bli intressant att se hur vi står oss mot dem.