• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb

Trio nyförvärv presenterade

23 mars 2020 13:30
Nyhet

Under måndagen presenterades det i en direktsändning av #lhflive att en trio nya spelare gjort klart för Luleå Hockey för de kommande två SHL-säsongerna.


34-årige Linus Klasen återvänder till Luleå Hockey efter sex säsonger i schweiziska Lugano. 29-årige Eddie Larsson flyttar norrut efter sju SHL-säsonger i Växjö och Linköping och 20-årige Victor Berglund gör samma sak efter några fina säsonger i HockeyAllsvenskan med Modo.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

– Det skall bli otroligt kul att få se Linus Klasen tillbaka i LHF-tröjan igen. Han är fortsatt en mycket kreativ spelare som har sina absoluta spetsegenskaper i det offensiva spelet och som kommer hjälpa oss mycket där, speciellt i powerplay.

– Eddie Larsson är en landslagsmeriterad back som vi känner kommer kunna bidra i Vårat Gäng med ett rejält spel över hela banan. Han besitter framför allt en stark defensiv och goda ledaregenskaper som vi med säkerhet kommer ha nytta av de kommande säsongerna.

– Victor Berglund är en ung och lovande back med stor framtidspotential. Vi blev tidigt intresserade av honom utifrån hans skridskoåkning och passningsskicklighet och vi känner att han kommer kunna växa in i vårt spel och utvecklas ännu mera tillsammans med oss.

Alla tre spelarna har skrivit kontrakt med Luleå Hockey för säsongerna 2020/2021 och 2021/2022. Linus Klasen kommer spela i tröja 86, Eddie Larsson i tröja 5 och Victor Berglund i tröja 9.