Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Trio nyförvärv presenterade

23 mars 2020 13:30
Nyhet

Under måndagen presenterades det i en direktsändning av #lhflive att en trio nya spelare gjort klart för Luleå Hockey för de kommande två SHL-säsongerna.


34-årige Linus Klasen återvänder till Luleå Hockey efter sex säsonger i schweiziska Lugano. 29-årige Eddie Larsson flyttar norrut efter sju SHL-säsonger i Växjö och Linköping och 20-årige Victor Berglund gör samma sak efter några fina säsonger i HockeyAllsvenskan med Modo.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

– Det skall bli otroligt kul att få se Linus Klasen tillbaka i LHF-tröjan igen. Han är fortsatt en mycket kreativ spelare som har sina absoluta spetsegenskaper i det offensiva spelet och som kommer hjälpa oss mycket där, speciellt i powerplay.

– Eddie Larsson är en landslagsmeriterad back som vi känner kommer kunna bidra i Vårat Gäng med ett rejält spel över hela banan. Han besitter framför allt en stark defensiv och goda ledaregenskaper som vi med säkerhet kommer ha nytta av de kommande säsongerna.

– Victor Berglund är en ung och lovande back med stor framtidspotential. Vi blev tidigt intresserade av honom utifrån hans skridskoåkning och passningsskicklighet och vi känner att han kommer kunna växa in i vårt spel och utvecklas ännu mera tillsammans med oss.

Alla tre spelarna har skrivit kontrakt med Luleå Hockey för säsongerna 2020/2021 och 2021/2022. Linus Klasen kommer spela i tröja 86, Eddie Larsson i tröja 5 och Victor Berglund i tröja 9.