Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Inför LHF-Örebro på lördag 25/9

23 september 2021 17:00
Nyhet

På lördag spelar vi den sista hemmamatchen med publikrestriktioner - vilket innebär att det fortfarande är så att det bara är ni med säsongskort som kommer kunna gå på matchen och att ni fortsatt kommer vara uppdelade i zoner.


Vi har precis gjort ett utskick till alla med säsongskort där det framgår vilken zon som de tillhör till hemmamatchen mot Örebro. För några innebär det samma zon som tidigare men för andra har man fått byta zon till den här matchen.

Det är dock viktigt att alla som skall på matchen vet vad som gäller. Och om man delar säsongskortet vidare att man även informerar den som skall gå vad som gäller. Bland annat...

1. RESPEKTERA ZONERNA
Arenan är fortsatt uppdelad i zoner, med maximalt 300 besökare i vardera zon. Dessa zoner har separata ingångar, toaletter och utgångar. Det är inte tillåtet att gå över till en annan zon före, under eller efter matchen. Ej heller är det tillåtet att befinna sig i området som skiljer zonerna åt på läktarna. Något som tyvärr inte varit självklart för alla.

2. FRI PLACERING INOM ZONERNA
Det är omöjligt att alla kan sitta på dom platser som står på deras säsongskort, utifrån att vi då inte skulle kunna följa riktlinjerna kring avstånd mellan sällskap. Därför är det fri placering för alla inom respektive zon. Det innebär att ingen har en förtur till någon plats.

3. HÅLL AVSTÅND
Det är fortsatt restriktioner men tillåtet att gå på hockey i sällskap om 1-8 personer. Tänk på att hålla avstånd när ni går in i arenan, befinner er i arenan och att det även gäller när ni skall gå hem efter matchen. Låt det gärna ta någon minut extra innan du beger dig hemåt.

Våra olika zoner den 25/9
- Blå zon (säsongskort på C och D)
- Grön zon (säsongskort på E, Fv, Fh samt SSAB:s säsongskort på O)
- Röd zon (säsongskort på G, I, J, K, L och O)
- Lila zon (säsongskort på M
- Gul zon (säsongskort på N och P)
- Svart zon (säsongskort på Hemmastå)
- Sektion Q (säsongskort på HKK och HKQ)
Entréerna till de olika zonerna öppnar 90 minuter före nedsläpp.

För att komma in på matchen så behöver man visa upp sitt fysiska säsongskort eller sitt digitala säsongskort och det kan man lösa genom:

Fysiskt säsongskort: - Du som beställt ett fysiskt säsongskort kan hämta ut det på kontoret när det är öppet alternativt utanför huvudéntren inför matchen.

Mobil: - Logga in på lhf.ebiljett.nu/Account via din mobil - Under Mitt Konto (på förstasidan) och under Aktiva Säsongsbiljetter klickar du på mobilbiljett för att öppna den. - Ett tips är att därefter spara ner ditt digitala säsongskort på din mobil, antingen genom att spara filen eller genom att göra en skärmdump, så slipper du göra inloggningen varje gång du ska gå på match.

Dator: - Gör som ovan, men välj istället PDF-biljett. Vilken sedan kan skrivas ut och visas upp som biljett.

Sällskap träffas med fördel ute före matchen
Är det så att ni är ett sällskap som tänkt se matchen. Se då till att träffas i förväg utomhus så att ni kan gå in i arenan tillsammans. Det gör att hanteringen på läktarna blir mycket smidigare.

Håll avstånd och kom inte om du är sjuk
Se till att hålla så gott avstånd till andra personer som möjligt både inne och ute. Och är du det minsta sjuk skall du inte komma på matchen, oavsett du blivit vaccinerad eller inte.

Inga lösbiljetter
Det här är den sista hemmamatchen som vi inte kommer kunna sälja lösbiljetter till. Till våra hemmamatcher från och med den 2 oktober är det redan nu möjligt att köpa biljetter via biljett.luleahockey.se.

Har du några funderingar om biljetter och säsongskort även efter du läst nedanstående - då kan du i första hand vända dig till [email protected] för mer information.