Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan

Swish-nyhet i kioskerna!

30 september 2022 13:45
Nyhet

Swish-betalningar blir mer och mer populära bland våra matchbesökare. Och nu har vi möjlighet att erbjuda ännu snabbare hantering genom att de går att blippa även med Swish.


Det finns några steg som behöver göras i förväg för att du skall vara redo för att blippa med Swish. Och det låter kanske mer krångligt än vad det faktiskt är.

Gå till inställningar i Swish-appen och slå på Bluetooth eller NFC (OBS NFC ställs in i operativsystemet för Android-telefoner, samma gäller för Bluetooth i iOS12 eller tidigare).

För betalning med en iOS-telefon, behöver du aktivera NFC inne i Swish-appen under Inställningar / Blippa och betala i butik / Blippa med NFC. Och därefter klickar du på NFC för att betala. Medans det med Android räcker att öppna Swish-appen och blippa mot terminalen.

Blippningen kan ta någon sekund, så ha gärna lite tålamod. Klistermärket som man skall hålla sin mobil i närheten av sitter på baksidan av kioskernas kassor.

När du får upp information om vilket belopp som skall betalas. Då trycker du på knappen ”Swisha” och godkänner genom att signera med Mobilt BankID - precis som när du swishat vanligt.