Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Linus Klasen lämnar Luleå Hockey

10 maj 2021 16:00
Nyhet

Efter en begäran från Linus Klasen Luleå Hockey och han enats om att avsluta spelaravtalet i förtid så att det inte längre gäller för säsongen 2021/2022.


Det blev totalt 178 matcher (56 mål och 87 assist) i SHL och SM-slutspelet för Linus Klasen i LHF-tröjan. Två av dom tre säsongerna slutade han etta i den interna poängligan och han var en del av det lag som vann European Trophy 2012.

Linus Klasen

- Jag vill tacka Luleå hockey för förståelsen och att vi snabbt kommit överens om en lösning. Utöver familjesituationen har jag som vanligt trivts oerhört bra i Norrbotten och Luleå Hockey är den förening jag älskar och som alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta.

- Den största besvikelsen från förra säsongen var att jag inte fick chansen att spela live inför lulepubliken igen. Jag önskar Luleå Hockey och alla mina kamrater där uppe ett stort lycka till. Med kung Erik i spetsen blir det nog guld till Luleå redan nästa säsong!

Stefan ”Skuggan” Nilsson

- Vi respekterar Linus familjesituation och har kommit överens om att han får säga upp sitt avtal i förtid. Vi hoppas att det kommer lösa sig bättre för familjen och vi önskar Linus all lycka till med framtiden.

-Linus har gjort ett bra jobb för oss, framför allt i powerplay, så det är klart att det här kommer påverka vårat lagbygge.Vi kommer nu leta en spelare med offensiva kvaliteter som ska kunna bidra för oss i både PP och fem mot fem.