• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb

Luleå Hockey föll i semifinal #2

9 april 2019 21:21
Sluts

Luleå Hockey föll med 2-0 borta mot Frölunda HC under tisdagskvällen i den andra semifinalmatchen. Norrbottningarna ligger därmed under i matchserien med samma siffror.


Inledningen på matchen blev inte lika tempostark som i den första semifinalmatchen och det såg ut som att lagen kände på varandra under de första fem minuterna. Frölunda lyckades dock ta kommandot under resten av perioden som trots övertag för hemmalaget blev mållöst.

Frölunda fick istället ett mål tidigt i den andra perioden och med det momentum i matchen. Norrbottningarna lyckades dock stå emot och kunde i sin tur göra en bra avslutning fram till den andra pausvilan men ställningen efter fyrtio spelade minuter fortfarande 1-0.

Luleå Hockey lyfte sedan upp spelet i den tredje perioden och hade en bra sekvens där man jagade kvittering. Dessvärre så kom Frölunda två mot en i en spelvändning och kunde utöka till 2-0 med klockan på 08:28. Norrbottningarna lyckades sedan inte komma in i matchen målmässigt utan fick se sig besegrade med just 2-0 vilket också är ställningen i matchserien. Semifinal #3 väntar i Luleå på torsdag med start 19:00.