• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr

Luleå Hockey föll i semifinal #2

9 april 2019 21:21
Sluts

Luleå Hockey föll med 2-0 borta mot Frölunda HC under tisdagskvällen i den andra semifinalmatchen. Norrbottningarna ligger därmed under i matchserien med samma siffror.


Inledningen på matchen blev inte lika tempostark som i den första semifinalmatchen och det såg ut som att lagen kände på varandra under de första fem minuterna. Frölunda lyckades dock ta kommandot under resten av perioden som trots övertag för hemmalaget blev mållöst.

Frölunda fick istället ett mål tidigt i den andra perioden och med det momentum i matchen. Norrbottningarna lyckades dock stå emot och kunde i sin tur göra en bra avslutning fram till den andra pausvilan men ställningen efter fyrtio spelade minuter fortfarande 1-0.

Luleå Hockey lyfte sedan upp spelet i den tredje perioden och hade en bra sekvens där man jagade kvittering. Dessvärre så kom Frölunda två mot en i en spelvändning och kunde utöka till 2-0 med klockan på 08:28. Norrbottningarna lyckades sedan inte komma in i matchen målmässigt utan fick se sig besegrade med just 2-0 vilket också är ställningen i matchserien. Semifinal #3 väntar i Luleå på torsdag med start 19:00.