• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Hiirikoski, Savolainen, Karvinen & Tulus till OS

22 januari 2018 16:02
Landslag

Jenni Hiirikoski, Ronja Savolainen, Michelle Karvinen och Noora Tulus är uttagna till Finlands OS-trupp.


OS-turneringen spelas i Sydkorea under tiden 10-22 februari där Finland är i en grupp tillsammans med USA, Kanada och Ryssland.

– Det ska bli otroligt spännande att spela OS och jag ser verkligen fram emot det, det är ju det största man kan vara med om som damhockeyspelare. Vi har ett bra lag och vi ska bara ta match för match, självklart drömmer alla i laget om medalj, säger backen Jenni Hiirikoski.

– Det känns jätteroligt och jag får nu chansen att verkligen visa hur mycket jag brinner för att ta på mig den finska landslagströjan. Det kommer att bli en spännande och rolig upplevelse. Vi har haft det lite tufft i de senaste turneringarna men jag tror på laget och att vi kommer att vara som bäst när det gäller som mest, säger backen Ronja Savolainen.

– Först och främst är jag otroligt stolt över att få representera Finland i OS, sådana chanser kommer sällan så jag är väldigt tacksam att jag får chansen. Jag känner stort förtroende för laget vi har skapat och utvecklat de senaste åren. Vi har goda chanser att nå bra resultat men då måste vi vara redo från start eftersom det är en kort turnering, säger forwarden Michelle Karvinen.

– Känslorna inför OS är toppenbra och jag är tacksam över att få representera Finland, det blir mitt första OS så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig men jag ser fram emot upplevelsen. Senaste turneringarna har varit rätt tuffa men jag tror att vi kan bli bättre och att vi har goda chanser att nå medaljmatcherna, säger forwarden Noora Tulus.