• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

J20 besegrade Örebro

2 februari 2020 13:07
J20

Luleå Hockeys J20-lag vann dagens hemmamatch mot Örebro med 4-2. Fyra mål gjordes i matchens avslutande minuter.


Gästerna var det spelförande laget i den första perioden, man lyckades skapa långa anfall och även några hyfsade chanser. Men Jesper Wallstedt stod stabilt mellan stolparna och istället var det norrbottningarna som öppnade målskyttet. 13:51 in på matchen styrde Simon Jellus in ett skott från Albin Thyni Johansson.

Andra perioden blev den första lik, det var Örebro som förde spelet och ägde mest puck. Och 13:21 in på perioden fick gästerna tillslut utdelning för sitt spelövertag. Oscar Greschwind åkte igenom hemmalagets försvar och överlistade sen Wallstedt i Luleå-kassen.

Örebro fortsatte att styra spelet i den tredje perioden, men norrbottningarna hade ett bra försvarsspel och en stabil Wallstedt i kassen. 16:31 in på perioden lyckades man också ta ledningen då Calle Behm avlossade ett skott som gick i nät via en Örebro-spelare. Gästerna svarade dock minuten senare då Maksim Semjonov fri mot Wallstedt hittade femte hålet. Men bara minuten efter det återtog hemmalaget ledningen, Alexander Wallin stod för en individuell prestation då han med en snygg fint och ett vasst skott fixade 3-2. Och William Hedlund fastställde sen slutresultatet till 4-2 i öppen kasse två sekunder före slutsignalen.