• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Klart med forwardsvärvning

29 oktober 2019 16:00
Nyhet

Rutinerade forwarden Daniel Widing har skrivit på ett korttidsavtal med Luleå Hockey och är tänkt att debutera redan i torsdagens hemmamatch mot Rögle.


Då Petter Emanuelsson ådrog sig en hjärnskakning i lördagens hemmamatch och därmed inte är aktuell för spel den här veckan och att det sedan tidigare är klart att Emil Larsson, Filip Hållander och Carl Mattsson är långtidsskadade, så har Luleå Hockey valt att bredda forwardsbesättningen med rutinerade forwarden Daniel Widing för de kommande sju veckorna.

Daniel Widing har på sina 644 matcher i SHL och SM-slutspelet för Leksand, Brynäs, Djurgården, Skellefteå och senast Rögle stått för 138 mål, 92 assist och 230 poäng.

Stefan Nilsson, General Manager

– Utifrån skadeläget på forwardssidan där Emil Larsson är borta till slutet på november, Filip Hållander är borta till slutet på december och Carl Mattsson opererats idag, så har det uppstått ett behov av att bredda vår forwardsbesättning och vi gör det först och främst med ett korttidsavtal som sträcker sig till och med den 19 december.

– Daniel Widing känns som ett bra alternativ för oss. Han är en hårt jobbande forward som har en karriär med gedigen erfarenhet från spel i SHL och andra toppligor i Europa. Han är dessutom redo för match och kommer kunna hjälpa oss redan i torsdagens hemmamatch mot Rögle.

Daniel Widing, forward

– Det känns väldigt inspirerande att flytta norrut och att komma igång och spela igen. Jag älskar fortfarande hockeyn och har tränat på bra på egen hand för att vara förberedd när den här chansen skulle ges. Och att debuten blir mot mitt gamla lag Rögle gör det bara extra roligt, även om man mött gamla lag några gånger tidigare under karriären.

– Jag har ändrat min profil över åren och är numera en spelare som gillar ansvaret med att få en roll av tränaren och sedan köpa den fullt ut för lagets bästa. Därför skall det bli extra kul att spela för Bulan som jag vet alltid har välcoachade lag där det är klart vad varje spelare har för uppgift och att därigenom kunna hjälpa laget vinna matcher.

Daniel Widing kommer spela med tröjnummer 41.