• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt

Savolainen förlänger!

25 oktober 2019 10:00

Under fredagen blev det klart att Luleå Hockey/MSSK förlänger med 21-åriga landslagsbacken Ronja Savolainen två säsonger till och med 2021/2022.


Ronja Savolainen kom till Luleå Hockey/MSSK inför säsongen 2016/2017 som 18-åring och har sedan dess tagit kliv efter kliv i sin utveckling som hockeyspelare. Hon är numera bofast i det finska landslaget och en av de spelare som får mest speltid i LHF/MSSK.

Mikael Forsberg, sportchef

– Ronja är en ung världsspelare från Finland som sprider massvis med positiv energi i gruppen. Därför känns det jättebra att vi redan nu kan presentera en förlängning med henne. Vi skall vara stolta som förening över att hon väljer att stanna kvar för att utvecklas med oss här i Norrbotten.

– Hockeymässigt har Ronja alla de verktyg som behövs för att vara en toppspelare i SDHL och hon behöver bara egentligen bara bli lite jämnare i sitt spel, vilket vi är övertygade kommer med tiden.

Ronja Savolainen

– Det känns fantastiskt att vi kommit överens om en kontraktsförlängning. Numera känns Luleå faktiskt mer hemma för mig än vad Finland gör, så jag är jätteglad att vi kommit överens om en fortsättning.

– En viktig anledning, förutom att jag trivs i Luleå, till att jag ville förlänga är att Jenni Hiirikoski kommer vara kvar i laget. Det är en trygghet att veta att hon är kvar i laget och jag tror att hon kommer kunna hjälpa mig med att utvecklas ytterligare både på och utanför isen som hockeyspelare.

– Det skall dessutom bli jättekul att se vad Micke kommer kunna åstadkomma tillsammans med oss spelare och hur vi kommer kunna fortsätta att bygga damhockeyn i Sverige

Luleå Hockey/MSSK spelar 4 bortamatcher på de kommande 5 dagarna - start i kväll borta mot AIK. Nästa hemmamatch är fredag 15/11 efter landslagsuppehållet.