• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Niklas Olausson nådde 200 poäng

21 oktober 2017 18:20
SHL

Niklas Olausson nådde under lördagen en milstolpe. Centern blev den trettonde spelaren genom tiderna att göra 200 poäng för Luleå Hockey.


Idag nådde Niklas Olausson en milstolpe. Passningen till 2-0-målet innebar Olaussons tvåhundrade poäng i Luleå Hockey, SHL samt SM-slutspel.
– Det var ett snyggt mål. Jag hittade in till Harju som sköt och Cehlin högg på returen. Vi har letat efter just det där spelet så det var skönt att vi fick utdelning.

Niklas Olausson kom till Luleå Hockey inför säsongen 2009/10 och den första poängen i föreningen kom hemmapremiären mot Södertälje 26 september då Olausson sköt in 3-0. I och med kvällens passningspoäng blir han den trettonde spelaren genom tiderna att nå milstolpen 200 poäng i Luleå Hockey.
– Det är ju jättestort liksom. I ärlighetens namn så hade man inte tänkt när man skrev på för Luleå Hockey som tjugotvååring att man skulle göra sin sjätte säsong här. Det är klart, 200 poäng på sex säsonger där man missat nån match på grund av skada är bra gjort. SHL är en svår liga att göra poäng i.
– Sen är det extra kul att nå en milstolpe när man vinner, det är vad det går ut på. Vi har ingen i laget som åker omkring och jagar poäng utan alla köper spelsystemet och jobbar hårt för laget.