Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Niklas Olausson nådde 200 poäng

21 oktober 2017 18:20
SHL

Niklas Olausson nådde under lördagen en milstolpe. Centern blev den trettonde spelaren genom tiderna att göra 200 poäng för Luleå Hockey.


Idag nådde Niklas Olausson en milstolpe. Passningen till 2-0-målet innebar Olaussons tvåhundrade poäng i Luleå Hockey, SHL samt SM-slutspel.
– Det var ett snyggt mål. Jag hittade in till Harju som sköt och Cehlin högg på returen. Vi har letat efter just det där spelet så det var skönt att vi fick utdelning.

Niklas Olausson kom till Luleå Hockey inför säsongen 2009/10 och den första poängen i föreningen kom hemmapremiären mot Södertälje 26 september då Olausson sköt in 3-0. I och med kvällens passningspoäng blir han den trettonde spelaren genom tiderna att nå milstolpen 200 poäng i Luleå Hockey.
– Det är ju jättestort liksom. I ärlighetens namn så hade man inte tänkt när man skrev på för Luleå Hockey som tjugotvååring att man skulle göra sin sjätte säsong här. Det är klart, 200 poäng på sex säsonger där man missat nån match på grund av skada är bra gjort. SHL är en svår liga att göra poäng i.
– Sen är det extra kul att nå en milstolpe när man vinner, det är vad det går ut på. Vi har ingen i laget som åker omkring och jagar poäng utan alla köper spelsystemet och jobbar hårt för laget.