• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Kreativ center till Luleå Hockey

15 december 2016 09:01
SHL

Luleå Hockey har gjort klart med den kreative centern Joakim Hillding från Växjö Lakers för den resterande delen av den här säsongen. 28-årige Hillding har producerat 121 poäng på 279 SHL-matcher tidigare i karriären för Växjö och Färjestad.


Joakim Hillding är en kreativ och fartfylld spelare med ett bra spelsinne och skott. Han gjorde en kanonsäsong för Färjestad 2013/2014 när han gjorde 18 mål och 23 assist på 55 matcher och nu väntar en ny utmaning i Norrbotten.

Joakim Hillding

– För mig står Luleå Hockey för en fartfylld och frejdig hockey fylld av kamp och fysiskt spel. Det känns därför spännande att flytta upp till Norrbotten för att ta nästa steg i min utveckling.

– Jag ser fram emot att få spela så mycket som det bara går och det skall bli kul att träffa både Anton Hedman och Gustav Rydahl som jag känner och har spelat med sedan tidigare.

Lars Bergström

– När vi nåddes av beskedet att Kennedy ville flytta hem så blev det plats över som behövde fyllas så snart som möjligt. Att vi har signat Joakim för resterande delen av säsongen känns väldigt bra utifrån att han redan har spelat nästan 300 SHL-matcher och att han har en god bild om vårat lag.

  • Joakim Hillding har kompetenser för att vara en spelare på absolut toppnivå i SHL, vilket han även visat upp tidigare och det är bägge parters intention att han skall kunna hitta dit även i Luleå Hockey, vilket skulle göra honom till en mycket betydelsefull spelare för laget under andra halvan av säsongen.