Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Idag 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Kreativ center till Luleå Hockey

15 december 2016 09:01
SHL

Luleå Hockey har gjort klart med den kreative centern Joakim Hillding från Växjö Lakers för den resterande delen av den här säsongen. 28-årige Hillding har producerat 121 poäng på 279 SHL-matcher tidigare i karriären för Växjö och Färjestad.


Joakim Hillding är en kreativ och fartfylld spelare med ett bra spelsinne och skott. Han gjorde en kanonsäsong för Färjestad 2013/2014 när han gjorde 18 mål och 23 assist på 55 matcher och nu väntar en ny utmaning i Norrbotten.

Joakim Hillding

– För mig står Luleå Hockey för en fartfylld och frejdig hockey fylld av kamp och fysiskt spel. Det känns därför spännande att flytta upp till Norrbotten för att ta nästa steg i min utveckling.

– Jag ser fram emot att få spela så mycket som det bara går och det skall bli kul att träffa både Anton Hedman och Gustav Rydahl som jag känner och har spelat med sedan tidigare.

Lars Bergström

– När vi nåddes av beskedet att Kennedy ville flytta hem så blev det plats över som behövde fyllas så snart som möjligt. Att vi har signat Joakim för resterande delen av säsongen känns väldigt bra utifrån att han redan har spelat nästan 300 SHL-matcher och att han har en god bild om vårat lag.

  • Joakim Hillding har kompetenser för att vara en spelare på absolut toppnivå i SHL, vilket han även visat upp tidigare och det är bägge parters intention att han skall kunna hitta dit även i Luleå Hockey, vilket skulle göra honom till en mycket betydelsefull spelare för laget under andra halvan av säsongen.