Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Idag 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt

Uddamålsförlust nere i Karlstad

28 januari 2018 16:06
SHL

Luleå Hockey var nära att kvittera matchen i slutminuterna men orkade inte hela vägen fram. Detta då man föll med uddamålet 2-1 borta mot Färjestad under söndagen.


Den första perioden var relativt jämn men i den andra halvan av den förta perioden tog hemmalaget Färjestad tag i spelet och det gav utdelning då man utnyttjade en målvaktsretur till 1-0 efter 14:45. I den andra perioden fick så värmlänningarna ett rejält övertag då man skickade in en fladdrande puck bakom en delvis skymd Filip Gustavsson i målet till 2-0. Tung uppförsbacke vid det läget men mycket viktiga 2-1 kom två minuter senare då backen Pontus Själen sköt ett lågt skott som hittade fram igenom trafiken framför Färjestadsmålet.

I slutet av andra perioden skapade Färjestad ett antal giftiga målchanser och 3-1 till hemmalaget hade inte på nåt sätt varit ologiskt. Men än en gång klev Filip Gustavsson i Luleåkassen fram med ett antal högklassiga räddningar. Och med 2-1 inför den tredje perioden hade så norrbottningarna alla chanser att ta poäng. Väl där fick Luleå Hockey till ett bra tryck i matchens slutminuter med sex man på isen men dessvärre lyckades man inte få till en kvittering och 2-1 till hemmalaget alltså.