Full pott för J18
Publicerad: 2022-10-23
J18
Luleå Hockeys J18-lag kan resa hemåt efter att ha tagit full pott och vunnit mot Östersund med 10-2 och Sundsvall med 5-2.

Det blev tvåsiffrigt igår när ett effektivt Luleå besegrade Östersund med 2-10. Det var dock hemmalaget som vann den första perioden, Ville Westin gjorde 1-0, David Granberg kvitterade och Andreas Rakuscinec satte 2-1. Det var sen norrbottningarna för hela slanten som vann mittronden med 0-4 där Filip Holst – Persson stod för ett äkta hattrick med tre raka mål inom loppet av 10 minuter. Ruslan Jamaldinov gjorde 2-5 och gästerna vann sen den tredje perioden med 0-5 där Holst – Persson, Gustav Engman 2, Jakob Ihs Wozniak och Gustav Bäckström nätade.

I dagens match mot Sundsvall hamnade norrbottningarna också i underläge, hemmalaget gjorde två raka mål genom Isak Larsson och Rasmus Becker. Men gästerna kom tillbaka, Anton Larsson gjorde 2-1 10:11 in på matchen och fem minuter in på mittronden fixade David Granberg 2-2 i numerärt överläge. Och tredje perioden blev sen Luleås som vann den med 0-3, Joel Barrefjord fixade 2-3, Anton Nilsson gjorde 2-4 och Liam Nilsson fastställde slutresultatet till 2-5.