• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Luleå Hockey tappade tvåmålsledning

23 januari 2020 21:40
SHL

Luleå Hockey hade ett bra utgångsläge med tvåmålsledning inför den tredje perioden borta mot Örebro Hockey under torsdagskvällen. Dessvärre såg man hemmalaget vända och vinna matchen med 3-2.


Luleå Hockey fick en perfekt start på matchen borta mot Örebro Hockey. Redan efter 27 sekunder hittade Nils Lundkvist fram till Petter Emanuelsson med en diagonalpassning och Petter hittade krysset med ett distinkt avslut. Med matchklockan på 11:00 var det sedan dags för lillebror Einar Emanuelsson att skriva in sig i målprotokollet. Juhani Tyrväinen snappade upp en felpassning från Örebrospelare strax innanför offensiva blå, släppte pucken vidare till Emil Larsson som slog pucken på yta till Einar som avslutade mellan benskydden på målvakten.

I den andra perioden så visade sig inget av lagen från sin bästa sida samtidigt som spelet rycktes sönder av flertalet utvisningar men Norrbottningarna hade gynnsamma 2-0 med sig in i den tredje perioden. Väl där så släppte man dessvärre taget om matchen och efter sex minuter hade hemmalaget kvitterat.

Att ishockey är en sport med små marginaler blev Luleå Hockey sedan varse om. Jack Connolly var blott ett stolpskott från att ge gästerna ledningen på nytt men istället var det Örebro som några minuter senare utnyttjade ett powerplay till 3-2 och hade med det vänt matchen. Luleå Hockey tryckte på för en kvittering i matchens slutminuter men fick alltså se sig besegrade.