• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt

Glader inför helgens hemmamatcher

31 januari 2019 16:42
SDHL

Seriesegrarna Luleå Hockey/MSSK avslutar grundserien av SDHL med två hemmamatcher mot två topplag.


Norrbottningarna säkrade i onsdags seriesegern i seriefinalen då man besegrade MODO Hockey med 5-3.

– Vi startade jäkligt passivt, men cirka sju minuter in på matchen växte vi in i det. Vi tog över mer och mer och i den andra perioden förde vi taktpinnen fullt ut och det var inget snack om vem som var det bättre laget, vi lirade riktigt bra hockey. Det gjorde vi även i början av den tredje perioden, men halvvägs in på den började en riktig karusell som vi inte alls är nöjda med. Vi fick dock stopp på det fem minuter senare och hittade en väg att vinna där vi verkligen gick ihop som ett lag. Vi är glada att vi vann matchen och att vi säkrade seriesegern, men vi tog också en rejäl videoomgång direkt efter matchen och verkligen rannsakade de minuter vi inte gjorde bra, säger Fredrik Glader.

Två tuffa matcher återstår nu innan slutspelet och det är HV71 och Linköping som kommer på besök till Coop Norrbotten Arena.

– Vi vill såklart vinna dessa två matcher och vi har vissa saker vi vill göra riktigt riktig bra och det ska vi göra i helgen. Vi ska göra allt vi kan för att ta två segrar till så det gäller att vi jobbar på det sätt vi vill och sättet vi vill spela på. HV71 och Linköping spelar ganska likvärdigt och dem har mycket att spela för. Så det är viktiga matcher för dem vilket nog kommer att leda till att det blir riktigt bra och underhållande hockey med mycket fart och fläkt.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Köp matchbiljett här. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.