• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Hälsning till alla våra partners

19 mars 2020 16:06
Nyhet

På förmiddagen idag har vi skickat ut ett tack till alla våra 1300 partners som är med och stöttar Luleå Hockey. Ett tack som självklart även är riktat till alla anställda i dessa fantastiska företag.


Från Luleå Hockey vill börja med att framföra ett gigantiskt stort Tack för den gångna säsongen! Tillsammans har vi från Norrbotten utmanat i både SHL och SDHL och samtidigt bidragit med massor med glädje och stolthet för våra många vänner runt om i landet. Nu får vi alla uppleva tuffa tider där många påverkas negativt. En tid då det blir ännu viktigare att vi hjälper varandra i hela Norrbotten.

Luleå Hockey har en tydlig målbild. Vi vill tillsammans med länet bidra till att vi kan känna stolthet över Norrbotten och uppleva glädje tillsammans. Något som finns tydligt i vår identitet och DNA. Vi gör det tillsammans. Det är på riktigt Vårat gäng. En förening för alla.

Ni och alla våra övriga partners är så tydligt med oss på den här resan som en av Sveriges och Europas mest framgångsrika hockeyföreningar. En förening som även bidrar med ett stort socialt engagemang i samhället. Luleå Hockey har en stor ungdomsverksamhet för både killar och tjejer och en strävan efter lika villkor i ett jämställt samhälle även inom idrotten.

Luleå Hockey bildades 1977 och de första 10 åren var Norrbotten i en djup kris, bland annat efter avvecklandet av Stålverk 80. Redan då utvecklades vår identitet som utmanaren från Norrbotten med vår vägvisare och GPS med Glädje, Passion och Stolthet. Det blev Vårat Gäng för alla och vi är övertygade om att behovet av ett starkt Luleå Hockey nu är större än någonsin. Vi behöver alla få uppleva glädje och känna stolthet och vi är gärna ljuset under en annars kall och mörk vinter här uppe.

Många av våra supportrar och partners är oroliga för vad som kommer att hända med Luleå Hockey. Vi känner oss dock väldigt trygga med att det kommer gå bra. Ett bevis på detta är att fler än 4000 supportrar på några dagar slutit upp och swishat runt en halv miljon kronor till Luleå Hockey för att täcka upp för ett publiklöst derby och en utebliven SDHL-final.

Dessutom har vi flera företag som redan tecknat nya avtal med Luleå Hockey för framtiden där de höjer sitt engagemang i föreningen. Vi har dessutom ett antal partners som bett oss om att få betala slutspels- och finalbonusar trots att vi inte fick chansen att spela om det sportsligt. Handlingar som visar på en framtidstro för länet.

Klarar vi oss tillsammans igenom denna kris så finns det stora förutsättningar att vi även nästa vinter kan bygga stolthet och bidra med glädje för Norrbotten. Vi kommer fortsätta jobba stenhårt för att alla ska få uppleva ett starkt Vårat Gäng till hösten igen.

Vi tänker samtidigt på alla Er partners som precis som vi upplever stora utmaningar. Tror Ni att vi kan hjälpa till på något sätt så är det bara att höra av er. Och sist av allt så hoppas vi att Ni alla håller Er friska och välmående både på jobbet och i era familjer.

Tack för allt,

Vi gör det tillsammans!