Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Idag 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Måndag Mån 6 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan

Luleå Hockey föll i sudden death

28 mars 2019 21:55
Slutspel herr

Luleå Hockey och Växjö Lakers bjöd på en ny jämn match då lagen möttes i den fjärde kvartsfinalen nere i Småland. Växjö drog det längsta strået, vann med 3-2 i förlängning och reducerade matchserien till 3-1.


Hemmalaget Lakers började matchen bäst och satte press på Luleå Hockey under den första halvan i den första perioden. Men allt eftersom så jobbade Norrbottningarna sig in i matchen och jämnade ut spelet under den andra halvan men det var Växjö som tog ledningen fyra minuter från pausvilan på en kontring.

I den andra perioden lyckades Luleå Hockey kvittera genom Erik Gustafsson som skickade in en puck genom trafiken som gick in bakom målvakten Viktor Andrén som aldrig såg pucken. I början av den tredje perioden gick Norrbottningarna om i målprotokollet genom Petter Emanuelsson som sköt in sitt första slutspelsmål.

Lakers ville dock annat och kvitterade matchen ganska omgående, även det målet i powerplay, och efter 60 spelade minuter var ställning oavgjort 2-2. Förlängningsperioden var sedan sex minuter gammal då ett avgörande föll till hemmalagets favör och matchserien är reducerad till 3-1 till Luleå Hockeys favör. Kvartsfinal #5 väntar på lördag i Coop Norrbotten Arena.