• Huvudsponsorer

Stabil seger med 7-0

16 augusti 2014 15:22

Det blev en stabil seger mot KalPa i Scandic Cup för Luleå Hockey J20. Vinst med 7-0 och man har därmed en eventuell turneringsseger i egna händer inför söndagens möte med Skellefteå AIK.


Det dröjde fram till hälften av den första perioden innan Luleå Hockey hittade rätt för första gången i matchen genom Simon Brännvall som bröt in från vänsterkanten. Sedan blev det ytterligare sex mål innan matchen var över och det blivit klara 7-0 till Lulleå Hockey.

– Överlag var det en bra prestation idag mot KalPa. Vi var det bättre laget genom matchen och det var extra kul att se hur delaktiga våra backar var i offensiven när de bland annat stod för fem av målen, säger huvudtränare Stefan Hedlund.

I målet gjorde Filip Gustavsson (född -98) en fin insats i sin första match för Luleå Hockey. Utöver 21 räddningar under spelet så räddade han även en straff.

Nästa match för Luleå Hockey spelas söndag 15.30 i Coop Norrbotten Arena. Fri entré och öppna kiosker när LHF J20 har turneringssegern i egna händer.