Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov

Finsk forward klar för Luleå Hockey

27 juli 2015 13:14

Nu är det klart att Christa Alanko förstärker Luleå Hockeys Riksserielag de kommande tre säsongerna. Christa kommer närmast från Linköping där hon vunnit två SM-guld.


Christa Alanko kommer ursprungligen från finska Vasa och är en 21-årig forward med juniorlandslagsmeriter som flyttar till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey / MSSK och samtidigt studera vid Luleå tekniska universitet de kommande tre säsongerna.

– Christa är en klok spelare som alltid ligger rätt i banan och kommer vara användbar både som center och ytterforward för oss. Hon är en tvåvägsspelare som älskar att träna och kommer kunna göra stor nytta för oss i Riksserien med sin fart och uppoffrande spel. Vi är jätteglada att hon valt att komma till Luleå för sin fortsatta utveckling, säger Fredrik Glader som är sportchef/huvudtränare för damerna.

– Det känns jättebra att få spela för Luleå Hockey / MSSK som gör en stor satsning på damsidan och det känns jättekul att få vara en del av det laget. Jag var på besök i Luleå förra veckan och fick en väldigt positiv bild av staden och organisationen – så efter det var det lätt att välja Luleå. Dessutom har jag kommit in på Luleå tekniska universitet där jag skall läsa ekonomi, säger Christa och tillägger att hon verkligen ser fram emot att få komma igång och träna med sina nya lagkamrater.