• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Idag 17 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Finsk forward klar för Luleå Hockey

27 juli 2015 13:14

Nu är det klart att Christa Alanko förstärker Luleå Hockeys Riksserielag de kommande tre säsongerna. Christa kommer närmast från Linköping där hon vunnit två SM-guld.


Christa Alanko kommer ursprungligen från finska Vasa och är en 21-årig forward med juniorlandslagsmeriter som flyttar till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey / MSSK och samtidigt studera vid Luleå tekniska universitet de kommande tre säsongerna.

– Christa är en klok spelare som alltid ligger rätt i banan och kommer vara användbar både som center och ytterforward för oss. Hon är en tvåvägsspelare som älskar att träna och kommer kunna göra stor nytta för oss i Riksserien med sin fart och uppoffrande spel. Vi är jätteglada att hon valt att komma till Luleå för sin fortsatta utveckling, säger Fredrik Glader som är sportchef/huvudtränare för damerna.

– Det känns jättebra att få spela för Luleå Hockey / MSSK som gör en stor satsning på damsidan och det känns jättekul att få vara en del av det laget. Jag var på besök i Luleå förra veckan och fick en väldigt positiv bild av staden och organisationen – så efter det var det lätt att välja Luleå. Dessutom har jag kommit in på Luleå tekniska universitet där jag skall läsa ekonomi, säger Christa och tillägger att hon verkligen ser fram emot att få komma igång och träna med sina nya lagkamrater.