• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Extra stöd från Sparbanken Nord till LHF/MSSK

8 april 2020 11:16
Nyhet

Sparbanken Nord har beslutat att ge ett extra stöd till Luleå Hockeys dam- och tjejverksamhet. Ett stöd som uppgår till hela 250 000 kronor. Syftet med insatsen är att mildra de ekonomiska effekterna av Coronavirusets påverkan på föreningen.


Styrelsens framtidsutskott i Sparbanken Nord har beslutat att sätta av 8 miljoner kronor till verksamheter inom idrott, kultur och näringsliv som drabbats ekonomiskt av coronavirusets följder.

Luleå Hockey hade planerat för en förstärkt utvecklingskraft inom tjejverksamheten. Något som hade kunnat hamna i riskzonen med tanke på den pågående situationen med Coronaviruset. Detta kommer nu vara möjligt, mycket tack vare Sparbanken Nord. Det kommer bland annat ske genom en förstärkning av organisationen kring damjuniorlaget och hockeygymnasiet (NIU) för tjejer.

Erika Mattson, ansvarig för Sparbanken Nord - Framtidsbanken
– Idrotten skapar en attraktiv plats att bo och verka på. Många drabbas hårt nu, och därför har Sparbanken Nords framtidsutskott tagit detta beslut. Det känns mycket bra att vi kan ge en extra stöttning till Luleå Hockey/ MSSK offensiva satsning på tjejer i Norrbotten.

Stefan Enbom, VD Luleå Hockey
– Det känns helt fantastiskt bra att Sparbanken Nord så tydligt hjälper oss i en mycket tuff situation. De kommer i och med denna extrainsats kraftigt bidra till våra möjligheter att fortsätta stärka vår organisation och därigenom bidra till ökad utvecklingskraft i tjejverksamheten.

– Ishockey på lika villkor mellan killar och tjejer i en jämställd förening är ett av våra viktigaste fokusområden. Det ökar intresset för ishockey samtidigt som det förbättrar attityder och beteenden. Ett fokus som hjälper oss alla att bli långsiktiga vinnare och bidrar till ett mer attraktivt Norrbotten.

Våra vänner på Sparbanken Nord är sedan tidigare en av Luleå Hockeys viktigaste partner när det gäller dam- och tjejverksamheten och dessutom en av föreningens huvudpartners i konceptet SANT – Socialt Ansvar i Norrbotten – Tillsammans.

Sparbanken Nord är dessutom regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Gällivare, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 53 miljarder kronor och 200 medarbetare är man en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken dessutom till sånt som är bra för regionen. Det kallar Sparbanken Nord - Framtidsbanken.