• Huvudsponsorer

Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec

Nordin nådde milstolpe när LHF/MSSK vann

27 september 2020 14:41
SDHL

Emma Nordin gjorde sitt 300:e poäng i Luleå Hockey/MSSK-tröjan när norrbottningarna besegrade Leksand på bortaplan med 2-1.


Ett revanschsuget LHF/MSSK öppnade matchen piggt och fick också ett tidigt ledningsmål, Michela Cava slog in 0-1 på en retur. Det var sen norrbottningarna som dominerade spelet i den första perioden, men Leksands spelade ett tight försvar vilket gjorde att få riktigt heta chanser skapades.

I mittronden var det hemmalaget som fick en bra start då Kajsa Armborg slog in en retur i numerärt överläge. Fem minuter in på perioden återtog gästerna ledningen, även det målet i powerplay där Cava dundrade in ett direktskott. Passet fick hon från Emma Nordin som i och med den passningen nu gjort 300 poäng i Luleå Hockey/MSSK-tröjan. Det var sen ett väldigt tillknäppt spel, men det öppnades plötsligt upp sig i slutdelen av perioden där bägge lagen skapade bra chanser. Leksand hade till och med en puck i mål, men ingen av domarna uppmärksammade det då den studsade i innerstolpen och ut.

Leksand ryckte upp sitt spel i den tredje perioden som blev jämn. Men två bra målvakter gjorde att inga fler mål föll och Luleå Hockey/MSSK kunde inkassera tre poäng.