• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Idag 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Årsmötet för 2019/2020 genomfört

26 augusti 2020 11:50
Nyhet

Under tisdagen hölls ett historiskt årsmöte för Luleå Hockey – det första digitala årsmötet i föreningens historia, vilket visade sig vara en god inspiration för framtiden.


Utifrån det rådande läget i samhället beslutade styrelsen i Luleå Hockey att årsmötet för 2019/2020 skulle hållas digitalt. Det innebar att medlemmar kunde anmäla sitt intresse i förväg och att årsmötet genomfördes via Teams. Som ordförande på årsmötet valdes i vanlig ordning advokaten Ulf Nordekvist som genomförde det digitala årsmötet på ett lika imponerande sätt som han brukat göra våra mer fysiska årsmöten.

Inför årsmötet hade styrelseledamoten Andreas Lind avböjt omval efter sina sju säsonger i styrelsen. Valberedningen föreslog därför Johanna Grimståhl som ny ledamot i Luleå Hockeys styrelse och hon valdes in tillsammans med Kajsa Myrberg och Ann-Christin Viklund som samtidigt blev omvalda över två säsonger. Omvald blev även styrelseordförande Anders Olofsson på ytterligare en säsong. Det är dessa fyra tillsammans med tidigare valda ledamöterna Per Selberg, Stefan Lindbäck och Niklas Turner Olovzon numera utgör Luleå Hockeys styrelse.

Utifrån att det fungerade så väl med det digitala årsmötet så väcktes tankar på att vi i framtiden, beroende på hur allt utvecklar sig, kan komma att göra årsmötet tillgängligt för våra medlemmar digitalt, även om blir så att vi även kommer kunna gå tillbaka till hur vi traditionellt genomfört föreningens årsmöten. Detta då det skulle göra vår förening än mer tillgänglig för alla de medlemmar som bor på annan ort eller av andra anledningar inte kan delta vid det fysiska årsmötet.

Den digitala årsredovisningen för 2019/2020 finns tillgänglig här på hemsidan tillsammans med de senaste årens årsredovisningar. Årsmötesprotokollet kommer att laddas upp så snart det är justerat.