• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov

Förlängt med Sandström

30 maj 2016 09:36

På måndagsmorgonen skrev Janne Sandström på kontraktsförlängningen med Luleå Hockey i direktsändning via #lhflive. Det innebär att LHF:s meste spelare genom tiderna tar upp jakten på att bli detsamma för hela SHL.


2016/2017 blir den sextonde raka säsongen för Janne Sandström i Luleå Hockey och den mycket omtyckte backen fortsätter därmed som en stöttepelare i det norrbottniska försvaret.

Kontraktet sträcker sig över en säsong.

Lars ”Osten” Bergström

– Vi ser fram emot att jobba minst en säsong till med Janne Sandström – en verklig ikon för vår förening. Vi har haft en längre process som vi gett den tid som behövts och vi ser nu verkligen fram emot att se Janne i Luleå Hockeys tröja minst en säsong till.

– Med Janne i vår backuppsättning har vi fortsatt en bra balans på backsidan utifrån åldrar och spelartyper. Janne brinner fortfarande för att bidra till vårat lag och för att nå ytterligare framgångar tillsammans med Luleå Hockey.

Janne Sandström

– I min ålder är det ingen självklarhet att få fortsätta spela på den högsta nivån. Jag har full förståelse för att det är stort pussel att lägga för att få ihop en trupp. Därför är jag grymt glad att jag fått chansen att förlänga mitt avtal.

– Det fanns inget alternativ för mig utan det var bara Luleå Hockey som gällde. Jag älskar fortfarande hockeyn och vill nu inget hellre än att förbereda oss väl för att sedan vinna matcher tillsammans med mina lagkompisar.