• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Förlängt med Sandström

30 maj 2016 09:36

På måndagsmorgonen skrev Janne Sandström på kontraktsförlängningen med Luleå Hockey i direktsändning via #lhflive. Det innebär att LHF:s meste spelare genom tiderna tar upp jakten på att bli detsamma för hela SHL.


2016/2017 blir den sextonde raka säsongen för Janne Sandström i Luleå Hockey och den mycket omtyckte backen fortsätter därmed som en stöttepelare i det norrbottniska försvaret.

Kontraktet sträcker sig över en säsong.

Lars ”Osten” Bergström

– Vi ser fram emot att jobba minst en säsong till med Janne Sandström – en verklig ikon för vår förening. Vi har haft en längre process som vi gett den tid som behövts och vi ser nu verkligen fram emot att se Janne i Luleå Hockeys tröja minst en säsong till.

– Med Janne i vår backuppsättning har vi fortsatt en bra balans på backsidan utifrån åldrar och spelartyper. Janne brinner fortfarande för att bidra till vårat lag och för att nå ytterligare framgångar tillsammans med Luleå Hockey.

Janne Sandström

– I min ålder är det ingen självklarhet att få fortsätta spela på den högsta nivån. Jag har full förståelse för att det är stort pussel att lägga för att få ihop en trupp. Därför är jag grymt glad att jag fått chansen att förlänga mitt avtal.

– Det fanns inget alternativ för mig utan det var bara Luleå Hockey som gällde. Jag älskar fortfarande hockeyn och vill nu inget hellre än att förbereda oss väl för att sedan vinna matcher tillsammans med mina lagkompisar.