• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec

Förlängt med Sandström

30 maj 2016 09:36

På måndagsmorgonen skrev Janne Sandström på kontraktsförlängningen med Luleå Hockey i direktsändning via #lhflive. Det innebär att LHF:s meste spelare genom tiderna tar upp jakten på att bli detsamma för hela SHL.


2016/2017 blir den sextonde raka säsongen för Janne Sandström i Luleå Hockey och den mycket omtyckte backen fortsätter därmed som en stöttepelare i det norrbottniska försvaret.

Kontraktet sträcker sig över en säsong.

Lars ”Osten” Bergström

– Vi ser fram emot att jobba minst en säsong till med Janne Sandström – en verklig ikon för vår förening. Vi har haft en längre process som vi gett den tid som behövts och vi ser nu verkligen fram emot att se Janne i Luleå Hockeys tröja minst en säsong till.

– Med Janne i vår backuppsättning har vi fortsatt en bra balans på backsidan utifrån åldrar och spelartyper. Janne brinner fortfarande för att bidra till vårat lag och för att nå ytterligare framgångar tillsammans med Luleå Hockey.

Janne Sandström

– I min ålder är det ingen självklarhet att få fortsätta spela på den högsta nivån. Jag har full förståelse för att det är stort pussel att lägga för att få ihop en trupp. Därför är jag grymt glad att jag fått chansen att förlänga mitt avtal.

– Det fanns inget alternativ för mig utan det var bara Luleå Hockey som gällde. Jag älskar fortfarande hockeyn och vill nu inget hellre än att förbereda oss väl för att sedan vinna matcher tillsammans med mina lagkompisar.