Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Idag 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Klart med dubbla förlängningar

19 februari 2020 11:00
Nyhet

Nu är det klart att Luleå Hockey förlänger avtalen med både Karl Fabricius och Fredrik Styrman. Det innebär att de bägge norrbottningarna fortsätter i ytterligare en respektive två säsonger.


37-årige Karl Fabricius är därmed klar för sin nionde raka säsong för Luleå Hockey och sin totalt 19:e säsong med SHL-spel. Han är i skrivande stund uppe i 781 matcher för LHF i SHL och SM-slutspelet, vilket placerar honom som trea strax efter Roger Åkerström.

28-åriga Fredrik Styrman har skrivit på för sin sjätte och sjunde SHL-säsong för Luleå Hockey. Totalt har han spelat 270 matcher i SHL och SM-slutspelet under sin karriär och har förutom det fem spelade säsonger i HockeyAllsvenskan.

Stefan ”Skuggan” Nilsson

– Det känns oerhört bra att vi kommit överens om förlängningar med både Karl Fabricius och Fredrik Styrman. Det är två norrbottniska lagspelare som jobbar stenhårt varje dag för att driva sig själva och sina lagkamrater till att bli ännu bättre.

– Kalle är med sin erfarenhet och inställning en otroligt viktig spelare för vårat lag. Dessutom älskar han fortfarande att spela hockey och brinner för att tävla och vinna tillsammans med Luleå Hockey. Därför känns det jättebra att han är med oss även under nästa säsong.

– Fredrik började den här säsongen riktigt bra, men skadades olyckligtvis redan tidigt på säsongen. Han har kört stenhårt under hela sin rehabilitering och känns som en spelare som fortfarande utvecklas, så det var givet att behålla honom i gruppen även kommande säsonger.

Karl Fabricius

- Det känns jättebra att vi har kommit överens om ytterligare en säsong, för det var ingen tvekan från min sida när jag fick frågan om jag ville fortsätta att spela för Luleå Hockey. Och även om det är kul för nästa säsong så ser vi nu bara fram emot avslutningen på den här säsongen där vi har som målsättning att gå hela vägen.

- Vi har en riktigt spännande grupp som det skall bli väldigt kul att fortsätta att tillhöra även i framtiden. Det känns som att vi har ett framgångsrikt spel och att både jag och de övriga spelarna verkligen brinner för att tävla och vinna, så det är riktigt kul att komma till hallen varje dag.

Fredrik Styrman

- Det känns väldigt roligt att få fortsätta i ytterligare två säsonger med Luleå Hockey, för det är ju här jag vill spela. Jag tycker att jag började den här säsongen bra, så det var riktigt tråkigt när jag åkte på min skada redan i säsongsinledningen.

- Det är klart att det funnits en viss oro kring framtiden med tanke på att jag inte fick så många matcher med laget före skadan, men det känns bra att föreningen och tränarna tror på mig och jag ser verkligen fram emot de kommande säsongerna.

- Rehabiliteringen går enligt plan och till och med lite bättre än plan. Läkarna har dock gett mig rådet att inte spela något mer den här säsongen. Men jag kommer vara redo till sommarträningen inför nästa säsong så att jag kommer väl förberedd även då.