• Huvudsponsorer

Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb

Femte nollan för Luleå Hockey

5 december 2019 21:30
SHL

Luleå Hockey stod för en rakt igenom gedigen insats borta mot HV71 under torsdagskvällen. Norrbottningarna höll nollan för femte gången den här säsongen i en match som slutade 0-4.


Luleå Hockey gjord en riktigt bra bortamatch under torsdagskvällen då man tog sig an en av ligans formstarkaste lag i HV71. Och Norrbottningarna fick en riktig smakstart då Einar Emanuelsson trampade på typiskt manér ifrån motståndarförsvaret och avslutade själv till 0-1.

Överlag visade gästerna upp ett fint passningsspel samtidigt som man inte tummade på arbetsinsatsen och i början av den andra perioden kom också psykologiskt tunga 0-2 och det i numerärt överläge. Karl Fabricius vann föredömligt pucken i offensiv zon och passade vidare till Juhani Tyrväinen som sköt direkt.

Mönstret fortsatte i den tredje perioden med ett tidigt mål för gästerna och den här gången var det Jack Connolly som pricksköt in 0-3 på passning från Petter Emanuelsson. Det målet tog luften ur hemmalaget och Luleå Hockey kunde spela hem matchen på ett kontrollerat sätt. I slutminuten fastställde Jesper Sellgren slutresultatet till 0-4 i spel fem mot fyra.

Allt som allt en stabil insats från samtliga spelare där David Rautio höll sin tredje nolla för säsongen och laget har totalt nollat motståndarna fem gånger den här säsongen, med det är man bäst i ligan just nu. Noterbart också att Luleå Hockey spädde på sin fina boxplaystatistik då man klarade av alla sex numerära underlägen för kvällen.