• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

Karaktärstark duo förlänger

19 december 2016 09:21
SHL

Både Karl Fabricius och Johan Forsberg har förlängt med ytterligare två säsonger tillsammans med Luleå Hockey. Det innebär att den energistarka duon, som tillsammans gjort över 1000 SHL-matcher, kommer fortsätta att göra allt för Luleå Hockey även i framtiden.


34-årige Karl Fabricius gör därmed sina 13:e och 14:e säsonger för Luleå Hockey och 31-årige Johan Forsberg gör sin femte och sjätte raka SHL-säsong i Norrbotten. Bägge spelarna var med och vann CHL-guldet på hemmaplan 2015.

Karl Fabricius

– Jag är otroligt stolt över att jag får fortsätta representera Luleå Hockey som är den förening som jag velat spela i ända sedan jag var en liten grabb. Vi har en oerhört stor potential i laget och har redan gått igenom mycket under säsongen. Gruppen har fogats samman på ett bra sätt och vi har en härlig resa framför oss.

Johan Forsberg

– Det känns fint att få fortsätta representera staden, föreningen och fansen här i Luleå. Mitt absolut främsta mål när jag flyttade hit var att ta hem guld till Norrbotten igen. Kan man då lägga till att ha ett bra liv utanför isen i en stad som känns som hemma så kändes valet ganska enkelt för mig.

Lars Bergström

– Fabricius och Forsberg är två verkliga ambassadörer och stomspelare för Luleå Hockey. De känner varandra utan och innan på isen och det har oftast inte spelat någon roll vem som varit tredjelänken i deras kedja, de har hela tiden gjort sitt jobb och drivit på laget med sina arbetsinsatser.

– Fabbe är en kanonkille som alltid sätter föreningen främst och ger maximalt i alla lägen. En viktig formell och informell ledare för Luleå Hockey och en viktig kugge i att skicka signaler kring de viktiga detaljerna som gör att vi kan bli en effektiv hockeymaskin.

– Foppa kommer alltid till jobbet, oavsett det är träning eller match, med hundraprocentig inställning vilket hjälper till att sprida arbetsglädje i hela truppen. Han är en energispelare som alla lag behöver och har visat vid ett flertal tillfällen att han även kan göra målen när de som bäst behövs.