• Huvudsponsorer

Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

Sara Grahn förlänger med LHF/MSSK

26 november 2019 15:00
Nyhet

Nu är det klart att vår landslagsmålvakt Sara Grahn förlänger sitt avtal med Luleå Hockey/MSSK i ytterligare två säsonger.


Förra säsongen, som var Sara Grahns första i Luleå Hockey/MSSK, tog hon storslam bland alla målvakter när hon blev svensk mästare, valdes till bästa målvakt, hade lägst målsnitt, bäst räddningsprocent och höll nollan vid flest tillfällen i hela SDHL. Och den här säsongen har hon startat väldigt starkt och återfinns i toppen av de här målvaktskategorierna även om laget som helhet haft det lite tyngre än tidigare säsonger.

Mikael Forsberg, tränare och sportchef LHF/MSSK
– Sara har i flera år visat att hon tillhör den absoluta världseliten och trots detta fortsätter hon hela tiden med att utveckla sig själv och sitt spel. Hon är en superambitiös tjej som alltid tävlar för att vinna och bli bättre. Hon har bidragit till att skapa en enorm trygghet för hela laget och det känns jättebra att hon valt att förlänga med oss redan nu. Det är ett väldigt bra kvitto för vår verksamhet i Luleå då jag är övertygad om att hon kunnat ha flera andra alternativ att välja bland.

Sara Grahn, målvakt
– Det känns fantastiskt kul att vi har kommit överens om en fortsättning, jag trivs otroligt bra här uppe i norr och när vi började diskutera en förlängning så var det inget att tveka på. Jag kom hit med stora förväntningar som blivit uppfyllda och det känns verkligen som att vi är en familj i laget och att vi backas upp av en proffsig förening – det är lite som att vara i landslaget varje dag. Min förhoppning är nu att vi i Luleå Hockey/MSSK skall fortsätta driva svensk damhockey framåt och vara en del av den absoluta toppen i SDHL även i framtiden.

Nästa hemmamatch för Luleå Hockey/MSSK spelas nu på fredag kl 18:00 mot MODO Hockey. Förköp biljetter till matchen redan nu på biljett.luleahockey.se.