Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Luleå Hockey/MSSK straffade SDE

16 januari 2022 18:34
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann kvällens bortamatch mot SDE med 3-2 efter straffar.


Första perioden blev rätt sönderryckt på grund av många utvisningar. Hemmalaget klarade först av ett numerärt underläge och fick sen chansen i powerplay under fyra minuter. Där gjorde man också 1-0 genom Kelly Murray som sökte sig fri på bortre stolpen, fick ett pass och kunde enkelt skjuta in pucken i mål. Norrbottningarna fick sen en ny chans i powerplay, men inte heller den gången hittade man nätet. Gästerna hade sen ett par riktigt heta kvitteringschanser, men Lindsey Post i SDE-kassen stängde igen och det var 1-0 efter 20 spelade minuter.

Luleå var det spelförande laget i mittronden medan hemmalaget stack upp med några farliga kontringar. Man fick också tillslut utdelning för sitt spelövertag, 13:02 in på perioden stötte Jenna Pirttijärvi in kvitteringen på en retur. Petra Nieminen stod sen för ett riktigt läckert mål då hon först fintade bort SDE-försvarare och sen målvakten och det var 1-2 inför den tredje perioden.

Hemmalaget fick sen en drömstart på den tredje perioden, direkt efter vunnen tekning i offensiv zon avlossade Alexandra Anderson ett snabbt skott som gav 2-2. Det var sen väldigt tätt och tight spel vilket gjorde att matchen gick till sudden. Förlängningen blev sen mållös där sen Sara Grahn räddade samtliga straffar och Petra Nieminen var den enda som hittade nätet och därmed gick bonuspoängen till Luleå Hockey/MSSK.