Emma Eliasson ny juniortränare
Publicerad: 2018-05-15
Nyhet
Efter en otroligt fin karriär som spelare är det nu dags för Emma Eliasson att ta nästa steg i sin hockeykarriär – den här gången som assisterande tränare för Luleå Hockey J16.

Sedan tidigare är det klart att David Berglund följer med sina spelare från U15 upp till J16 och att han gör det tillsammans med den assisterande tränaren Felix Holmström. Nytt för den här säsongen är att Emma Eliasson kommer komplettera dem till en ny ledartrio för Luleå Hockeys yngsta juniorlag.

Urban Wikberg
– Emma Eliasson har en gedigen hockeykarriär som aktiv bakom sig och sitter på många goda ledaregenskaper som vi känner att vi kommer kunna dra nytta av den kommande säsongen. Hon känner både David och Felix sedan tidigare, så känslan är att vi har fått ihop ett mycket starkt ledarteam för vårat J16-lag inför 2018/2019.

Emma Eliasson
– Det känns verkligen inspirerande att få chansen att jobba med så pass unga spelare i en så viktig tid i deras utveckling. Jag känner att jag kommer kunna lära mig mycket av att jobba tillsammans med både David och Felix som ansvariga. Förhoppningsvis kommer jag att kunna bidra med de erfarenheter som jag samlat på mig under mina många år som hockeyspelare.

LHF Kommunikation Robert Hedlund