Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Måndag Mån 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Söndag Sön 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov

"Tre viktiga poäng i slutspelsjakten"

1 mars 2018 21:23
SHL

Luleå Hockey närmar sig kvartsfinalstrecket med stormsteg och under tisdagen tog man tre nya poäng. Detta efter att norrbottningarna nollat Mora IK på hemmaplan i en match som slutade 3-0.


Luleå Hockey tog tre viktiga poäng i jakten på en direktplats till kvartsfinal då man hemmabesegrade Mora IK under tisdagskvällen men det satt hårt inne. Matchen var nämligen mållös under första halvan där gästerna Mora visade bättre intensitet och vann även med det de flesta närkamperna.

En vunnen närkamp resulterade dock i matchens första mål då Johan Harju forecheckade framgångsrikt framför gästernas mål, fick pucken till Patrick Cehlin som dundrade in 1-0. Och med den ledningen med sig till paus lyckades hemmalaget hämta ny kraft och i den tredje perioden säkrade man så segern. Stekhete Emil Larsson följde upp sitt hattrick från den förra omgången med en måldubbel mot Mora varav det andra målet kom på straffslag.

3-0 till Luleå Hockey alltså som i högsta grad är med i racet om att nå sjätteplatsen i tabellen som ger en direktplats till kvartsfinalerna.