Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

"Tre viktiga poäng i slutspelsjakten"

1 mars 2018 21:23
SHL

Luleå Hockey närmar sig kvartsfinalstrecket med stormsteg och under tisdagen tog man tre nya poäng. Detta efter att norrbottningarna nollat Mora IK på hemmaplan i en match som slutade 3-0.


Luleå Hockey tog tre viktiga poäng i jakten på en direktplats till kvartsfinal då man hemmabesegrade Mora IK under tisdagskvällen men det satt hårt inne. Matchen var nämligen mållös under första halvan där gästerna Mora visade bättre intensitet och vann även med det de flesta närkamperna.

En vunnen närkamp resulterade dock i matchens första mål då Johan Harju forecheckade framgångsrikt framför gästernas mål, fick pucken till Patrick Cehlin som dundrade in 1-0. Och med den ledningen med sig till paus lyckades hemmalaget hämta ny kraft och i den tredje perioden säkrade man så segern. Stekhete Emil Larsson följde upp sitt hattrick från den förra omgången med en måldubbel mot Mora varav det andra målet kom på straffslag.

3-0 till Luleå Hockey alltså som i högsta grad är med i racet om att nå sjätteplatsen i tabellen som ger en direktplats till kvartsfinalerna.