• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Idag 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Fredag Fre 19 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb

Fogström förlänger två säsonger

6 mars 2013 14:39

Vid en sponsorträff på onsdagen presenterade Luleå Hockey att den finlandssvenske centern Niklas Fogström är överens med föreningen om ett fortsatt samarbete även för de kommande två säsongerna.


– Vi har fört förhandlingar med Niklas ett tag och då har han samtidigt spelat som bäst – så kanske vi skall fortsätta förhandla med honom, sa Luleå Hockeys sportchef Lars ”Osten” Bergström skämtsamt på sponsorträffen där kontraktsförlängningen offentliggjordes.

23 poäng och en delad fjärdeplats i den interna poängligan blev resultatet för Fogström när den första elitseriesäsongen precis avslutats – fördelat på 10 mål och 13 assist.

– Niklas har gjort det jättebra och är en kanonkille att ha i laget och som tagit ett stort ansvar. Han är allsidig spelare som kan ta många roller och spela flera olika moment i spelet – vilket gör honom till en viktig pjäs för det framtida lagbygget.

Niklas Fogström kom till Luleå Hockey inför den här säsongen efter sex säsonger i Allsvenskan.

– Jag såg ingen anledning att byta till något annat lag utan har trivts bra här i Luleå och tycker att det är kul att jag fått den här möjligheten att relativt sent i min hockeykarriär komma in i elitseriecirkusen och jag ser verkligen fram emot det kommande SM-slutspelet.

Niklas Fogström har tillsammans med Joonas Vihko och 17-åringen Peter Cehlarik fullkomligt öst in poäng i avslutningen av Elitserien – bland annat gjorde Fogström ett hat-trick hemma i storvinsten över blivande kvartsfinalmotståndarna Frölunda Indians.

– Det känns lite konstigt att få bidra så mycket till lagets framgångar men samtidigt så vet jag att jag har en offensiv kapacitet i mig och hoppas att jag kan få vara kvar i den här bubblan så länge som möjligt så att den här våren kan bli så kul som möjligt både för mig och laget.