• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov

Snöplig uddamålsförlust mot Frölunda

11 oktober 2018 21:32
SHL

Luleå Hockey åkte på en snöplig förlust hemma mot Frölunda HC under torsdagskvällen. Norrbottningarna var spelförande långa stunder av matchen, vann skotten klart men fick se sig besegrade 2-3.


Luleå Hockey inledde matchen frejdigt med ett fartfyllt och kreativt spel. Samtidigt bör det påpekas att Frölunda stack emellan flertalet gånger i kontringar som kändes farliga men 0-0 stod sig och det med ett spelmässigt övertag till hemmalaget. Nollan spräcktes hur som helst efter tretton spelade minuter och det genom Niklas Olausson. Pontus Själin skickade iväg en puck från blålinjen, i kalabaliken efteråt blev Frölundamålvakten liggandes, Olausson snappade upp den lösa pucken och trädde in den till 1-0.

I den andra perioden var det ombytta roller med Frölunda i förarsätet och då visade gästerna prov på bra effektivitet då man lyckades vända matchen genom två mål, ett i starten och ett i avslutningen av perioden. Det första målet, ett resultat av en bra press från göteborgarna och 1-2-målet kom i efterdyningarna av ett numerärt överläge.

Trots underläge inför den tredje perioden så visade Luleå Hockey gott gry och slutakten i matchen var norrbottningarnas spelmässigt bästa för matchen. Hemmalaget sköljde över gästerna i anfallsvåg efter anfallsvåg och vann också skotten med hela 20-6 och chanserna fanns verkligen där. Dessvärre hade Luleå Hockey varken studsarna eller närkamperna på sin sida och puckuslingen ville inte in i mål. 2-2 kom ändå till slut, 15:13 in i matchen och det genom Austin Farley i spel fem mot fyra. Där kändes det som att norrbottningarna skulle ta hem matchen av bara farten men då kom kallduschen när Frölunda avgjorde matchen mindre än minuten efter Luleå Hockeys kvittering.

2-3 till gästerna alltså men på lördag är det upp på hästryggen igen för Luleå Hockey som då tar emot Rögle BK hemma i Coop Norrbotten Arena.