• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Söndag Sön 17 Januari Jan
Tisdag Tis 19 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Söndag Sön 24 Januari Jan
Måndag Mån 25 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Fredag Fre 29 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb

Snöplig uddamålsförlust mot Frölunda

11 oktober 2018 21:32
SHL

Luleå Hockey åkte på en snöplig förlust hemma mot Frölunda HC under torsdagskvällen. Norrbottningarna var spelförande långa stunder av matchen, vann skotten klart men fick se sig besegrade 2-3.


Luleå Hockey inledde matchen frejdigt med ett fartfyllt och kreativt spel. Samtidigt bör det påpekas att Frölunda stack emellan flertalet gånger i kontringar som kändes farliga men 0-0 stod sig och det med ett spelmässigt övertag till hemmalaget. Nollan spräcktes hur som helst efter tretton spelade minuter och det genom Niklas Olausson. Pontus Själin skickade iväg en puck från blålinjen, i kalabaliken efteråt blev Frölundamålvakten liggandes, Olausson snappade upp den lösa pucken och trädde in den till 1-0.

I den andra perioden var det ombytta roller med Frölunda i förarsätet och då visade gästerna prov på bra effektivitet då man lyckades vända matchen genom två mål, ett i starten och ett i avslutningen av perioden. Det första målet, ett resultat av en bra press från göteborgarna och 1-2-målet kom i efterdyningarna av ett numerärt överläge.

Trots underläge inför den tredje perioden så visade Luleå Hockey gott gry och slutakten i matchen var norrbottningarnas spelmässigt bästa för matchen. Hemmalaget sköljde över gästerna i anfallsvåg efter anfallsvåg och vann också skotten med hela 20-6 och chanserna fanns verkligen där. Dessvärre hade Luleå Hockey varken studsarna eller närkamperna på sin sida och puckuslingen ville inte in i mål. 2-2 kom ändå till slut, 15:13 in i matchen och det genom Austin Farley i spel fem mot fyra. Där kändes det som att norrbottningarna skulle ta hem matchen av bara farten men då kom kallduschen när Frölunda avgjorde matchen mindre än minuten efter Luleå Hockeys kvittering.

2-3 till gästerna alltså men på lördag är det upp på hästryggen igen för Luleå Hockey som då tar emot Rögle BK hemma i Coop Norrbotten Arena.