Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Seger mot Leksand

8 januari 2022 15:05
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann dagens hemmamatch mot Leksand med 4-1.


Det blev en jämn förstaperiod där norrbottningarna ägde det mesta av spelet och pucken i början. Men gästerna kom in i matchen mer och mer och tog sen över, man skapade också fler och bättre målchanser än hemmalaget. Men två bra målvakter gjorde att det var mållöst efter 20 spelade minuter.

Luleå fick två powerplay i början av mittronden och i det andra pangade Jenni Hiirikoski in ett slagskott. Minuten senare kom också 2-0 då Emma Nordin lite turligt vallade in pucken via skridskon på gästernas målvakt. När sen Leksand fick sitt första numerära överläge lyckades man också reducera, Celine Tardif avlossade ett skott från blålinjen när det var fullt med trafik framför Frida Axell i Luleå-kassen och det var 2-1 inför den tredje perioden.

Väl där gjorde norrbottningarna tidigt tunga 3-1 i powerplay, Pernilla Forsgren pricksköt in pucken i nät när lagkamraterna skymde målvakten. Wilma Hjelm utgick sen skadad efter en otäck smäll, i skrivande stund så har vi fått rapporter att hon är talbar och kan röra på armar och ben och är förd till sjukhus med ambulans. När sen matchen återupptogs så hade hemmalaget inga problem att försvara sin ledning. Wilma Sjölund kunde också fastställa slutresultatet till 4-1 genom att snyggt snärta upp pucken i första krysset efter ett fint förarbete av Viivi Vainikka.