Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Seger mot Leksand

8 januari 2022 15:05
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann dagens hemmamatch mot Leksand med 4-1.


Det blev en jämn förstaperiod där norrbottningarna ägde det mesta av spelet och pucken i början. Men gästerna kom in i matchen mer och mer och tog sen över, man skapade också fler och bättre målchanser än hemmalaget. Men två bra målvakter gjorde att det var mållöst efter 20 spelade minuter.

Luleå fick två powerplay i början av mittronden och i det andra pangade Jenni Hiirikoski in ett slagskott. Minuten senare kom också 2-0 då Emma Nordin lite turligt vallade in pucken via skridskon på gästernas målvakt. När sen Leksand fick sitt första numerära överläge lyckades man också reducera, Celine Tardif avlossade ett skott från blålinjen när det var fullt med trafik framför Frida Axell i Luleå-kassen och det var 2-1 inför den tredje perioden.

Väl där gjorde norrbottningarna tidigt tunga 3-1 i powerplay, Pernilla Forsgren pricksköt in pucken i nät när lagkamraterna skymde målvakten. Wilma Hjelm utgick sen skadad efter en otäck smäll, i skrivande stund så har vi fått rapporter att hon är talbar och kan röra på armar och ben och är förd till sjukhus med ambulans. När sen matchen återupptogs så hade hemmalaget inga problem att försvara sin ledning. Wilma Sjölund kunde också fastställa slutresultatet till 4-1 genom att snyggt snärta upp pucken i första krysset efter ett fint förarbete av Viivi Vainikka.