• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Vi söker skribenter

9 juni 2015 11:04

Till kommande säsong vill vi utöka vår rapportering kring vad som händer i vårt Riksserielag och våra juniorlag – därför söker vi dig som tänkt gå på deras matcher och som skulle vilja hjälpa Luleå Hockey med att rapportera om detta under den kommande säsongen.


Det vi tänkt oss är att skapa ett team som själva planerar och genomför intervjuer och rapportering för våra lag i J20, J18 och Riksserien i första hand. Det kan handla om allt från att skriva en text inför/efter match till att ta stillbilder och genomföra videointervjuer. Det beror helt enkelt på hur stort intresse som finns för det här initiativet.

Att vara en del av det här teamet innebär ideellt arbete med riktlinjer från LHF Kommunikation. Är det så att det även finns intresse av att vara med och se hur det fungerar när vi rapporterar kring A-laget och eventuellt även vara med även där så kommer det säkert att vara möjligt.

Om du är intresserad – skicka då ett mail till [email protected] där du berättar lite mer om dig själv och vilken typ av bevakning av Riksserien, J20 och J18 som du skulle vilja vara med och bidra till. Vi förutsätter bra datorvana och förmågan att uttrycka sig korrekt i skrift.