• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec

Nytt treårsavtal med Company Line

4 februari 2019 13:55
Marknad

Nu är det klart att Luleå Hockey och Company Line förlänger sitt samarbete så att det räcker fram till och med säsongen 2021/2022.


Company Line är Guldpartner till Luleå Hockey i både SHL och SDHL och har nu kommit överens med föreningen om att förlänga det nuvarande avtalet med ytterligare tre säsonger. Company Line fortsätter därmed att hantera leveranserna av Luleå Hockeys souvenirer och sköta webbförsäljningen.

– Det känns fantastiskt att vi kan jobba med kontinuitet tillsammans med lokala talanger även på marknadssidan. Vår souvenirförsäljning har länge pekat uppåt och den här säsongen har vi ökat den kraftigt. Dels på grund av att vi gått tillbaka till originalmärket, men även för att vi fortsätter satsa på att ta fram unika produkter i hög kvalitet och i korta serier, säger Peter Jidström, marknadschef för Luleå Hockey.

Grundaren till Company Line, Robert Lindström, började sitt samarbete med Luleå Hockey redan vid avancemanget till Elitserien 1984 när han drev MQ-butiken i Luleå. Ett samarbete som utvecklats över åren och som sedan 2010 fungerat på det sätt som det gör idag där Company Line tar fram föreningens souvenirer och ansvarar för webbförsäljningen via shop.luleahockey.se.

– Vi är mycket stolta över det fortsatta samarbetet med Luleå Hockey där vi kommit överens om att fortsätta både som sponsor och leverantör för de kommande tre säsongerna. Vi har varit Luleå Hockey trogna under många år och fortsätter gärna med det över lång tid framöver, säger Robert Lindström, grundare och VD för Company Line.