• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Idag 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Nytt treårsavtal med Company Line

4 februari 2019 13:55
Marknad

Nu är det klart att Luleå Hockey och Company Line förlänger sitt samarbete så att det räcker fram till och med säsongen 2021/2022.


Company Line är Guldpartner till Luleå Hockey i både SHL och SDHL och har nu kommit överens med föreningen om att förlänga det nuvarande avtalet med ytterligare tre säsonger. Company Line fortsätter därmed att hantera leveranserna av Luleå Hockeys souvenirer och sköta webbförsäljningen.

– Det känns fantastiskt att vi kan jobba med kontinuitet tillsammans med lokala talanger även på marknadssidan. Vår souvenirförsäljning har länge pekat uppåt och den här säsongen har vi ökat den kraftigt. Dels på grund av att vi gått tillbaka till originalmärket, men även för att vi fortsätter satsa på att ta fram unika produkter i hög kvalitet och i korta serier, säger Peter Jidström, marknadschef för Luleå Hockey.

Grundaren till Company Line, Robert Lindström, började sitt samarbete med Luleå Hockey redan vid avancemanget till Elitserien 1984 när han drev MQ-butiken i Luleå. Ett samarbete som utvecklats över åren och som sedan 2010 fungerat på det sätt som det gör idag där Company Line tar fram föreningens souvenirer och ansvarar för webbförsäljningen via shop.luleahockey.se.

– Vi är mycket stolta över det fortsatta samarbetet med Luleå Hockey där vi kommit överens om att fortsätta både som sponsor och leverantör för de kommande tre säsongerna. Vi har varit Luleå Hockey trogna under många år och fortsätter gärna med det över lång tid framöver, säger Robert Lindström, grundare och VD för Company Line.