• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Nytt treårsavtal med Company Line

4 februari 2019 13:55
Marknad

Nu är det klart att Luleå Hockey och Company Line förlänger sitt samarbete så att det räcker fram till och med säsongen 2021/2022.


Company Line är Guldpartner till Luleå Hockey i både SHL och SDHL och har nu kommit överens med föreningen om att förlänga det nuvarande avtalet med ytterligare tre säsonger. Company Line fortsätter därmed att hantera leveranserna av Luleå Hockeys souvenirer och sköta webbförsäljningen.

– Det känns fantastiskt att vi kan jobba med kontinuitet tillsammans med lokala talanger även på marknadssidan. Vår souvenirförsäljning har länge pekat uppåt och den här säsongen har vi ökat den kraftigt. Dels på grund av att vi gått tillbaka till originalmärket, men även för att vi fortsätter satsa på att ta fram unika produkter i hög kvalitet och i korta serier, säger Peter Jidström, marknadschef för Luleå Hockey.

Grundaren till Company Line, Robert Lindström, började sitt samarbete med Luleå Hockey redan vid avancemanget till Elitserien 1984 när han drev MQ-butiken i Luleå. Ett samarbete som utvecklats över åren och som sedan 2010 fungerat på det sätt som det gör idag där Company Line tar fram föreningens souvenirer och ansvarar för webbförsäljningen via shop.luleahockey.se.

– Vi är mycket stolta över det fortsatta samarbetet med Luleå Hockey där vi kommit överens om att fortsätta både som sponsor och leverantör för de kommande tre säsongerna. Vi har varit Luleå Hockey trogna under många år och fortsätter gärna med det över lång tid framöver, säger Robert Lindström, grundare och VD för Company Line.