• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Seger hemma mot Brynäs

25 januari 2019 21:43
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann kvällens hemmamatch mot Brynäs med 6-1. Hemmalaget var ikväll riktigt vassa i powerplay där de flesta målen föll.


Som väntat var det norrbottningarna som ägde mest puck och var det spelförande laget. 07:25 öppnade också LHF/MSSK målskyttet i numerärt överläge då Ronja Savolainen (forward för dagen) styrde in 1-0 efter ett skott från Jenni Hiirikoski. Savolainen gjorde sen också 2-0 i spel fem mot tre, den gången slog hon in en retur och såklart efter ett skott från finska landslagskollegan Hiirikoski.

Powerplay som ju varit lite knackigt de senaste matcherna fungerade utmärkt i kvällens match mot Gävle-laget. Två mål i den spelformen i den första perioden och i mittronden kom två nya mål i just powerplay. Petra Nieminen sköt in 3-0 med ett direktskott och Emma Nordin slog in 4-0 på en retur.

En bit in på den tredje perioden blev det ett avbrott då gästernas Matilda Af Bjur låg skadad vid Brynäs mål. Ambulanssjukvårdare hjälpte sen Matilda upp på benen och vidare på båren, i skrivande stund har vi inget besked hur det har gått för henne men vi hoppas på det bästa. När sen spelet kom igång igen utökade Noora Tulus hemmalagets ledning till 5-0 med ett vasst backhandskott. Emma Nordin satte sen 6-0 då hon fick pucken fri framför kassen. Och Wilma Carlsson fastställde sen slutresultatet till 6-1.