• Huvudsponsorer

Söndag Sön 19 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Seger hemma mot Brynäs

25 januari 2019 21:43
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann kvällens hemmamatch mot Brynäs med 6-1. Hemmalaget var ikväll riktigt vassa i powerplay där de flesta målen föll.


Som väntat var det norrbottningarna som ägde mest puck och var det spelförande laget. 07:25 öppnade också LHF/MSSK målskyttet i numerärt överläge då Ronja Savolainen (forward för dagen) styrde in 1-0 efter ett skott från Jenni Hiirikoski. Savolainen gjorde sen också 2-0 i spel fem mot tre, den gången slog hon in en retur och såklart efter ett skott från finska landslagskollegan Hiirikoski.

Powerplay som ju varit lite knackigt de senaste matcherna fungerade utmärkt i kvällens match mot Gävle-laget. Två mål i den spelformen i den första perioden och i mittronden kom två nya mål i just powerplay. Petra Nieminen sköt in 3-0 med ett direktskott och Emma Nordin slog in 4-0 på en retur.

En bit in på den tredje perioden blev det ett avbrott då gästernas Matilda Af Bjur låg skadad vid Brynäs mål. Ambulanssjukvårdare hjälpte sen Matilda upp på benen och vidare på båren, i skrivande stund har vi inget besked hur det har gått för henne men vi hoppas på det bästa. När sen spelet kom igång igen utökade Noora Tulus hemmalagets ledning till 5-0 med ett vasst backhandskott. Emma Nordin satte sen 6-0 då hon fick pucken fri framför kassen. Och Wilma Carlsson fastställde sen slutresultatet till 6-1.