• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Poängtapp trots spelövertag

20 januari 2018 20:44
SHL

Trots skottövertag 30-24 föll Luleå Hockey borta mot Frölunda under lördagskvällen. Matchen gick till förlängning och slutade 3-2 till hemmalaget.


Luleå Hockey satte tonen i den första perioden och såg både piggare och mer skärpta ut än hemmalaget och gick till pausvilan med fördel 10-4 i skottstatistiken och norrbottningarna fick också med sig ett mål i den första perioden. Backen Joonas Jalvanti slog till med sitt första mål för säsongen trettio sekunder från periodpausen.

I den andra perioden fortsatte gästerna att hålla i taktpinnen och vann skotten med 11-5 men trots det hade Frölunda både kvitterat och vänt matchen till 2-1. Ett resultat som inte speglade matchbilden efter fyrtio spelade minuter men i samma veva hade norrbottningarna svårt att omsätta sitt spelövertag i mål.

Lön för mödan kom dock i den tredje perioden då Emil Larsson avslutade distinkt på ett snyggt Luleåanfall till 2-2 med fem minuter kvar att spela. Passningspoäng förövrigt på det och norrbottningarnas första mål till Patrick Cehlin som gjorde efterlängtad comeback efter en längre tids skadefrånvaro.

2-2 stod sig ordinarie matchtid ut och 45 sekunder in i förlängningen kom avgörandet då Frölunda sköt in 3-2 och plockade alltså med bonuspoängen.