• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Välkommen Isac Brännström!

23 april 2019 10:26
#lhflive

Under tisdagen presenterades det i #lhflive att Luleå Hockey gjort klart med den 21-årige forwarden Isac Brännström som kommer från HV71 och som skrivit på ett tvåårsavtal med LHF.


Isac Brännström gjorde ett starkt intryck under SM-slutspelet för HV71 där han var en av lagets bäst producerande spelare. Speciellt i kvartsfinalserien mot Färjestad där man pressade seriesegraren till sju matcher. Han gjorde 6 poäng, fördelat på 2 mål och 4 assist på 9 matcher i slutspelet.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
– Vi gjorde klart med Isac Brännström redan innan han imponerade med ett starkt slutspel för HV71. Han är en skridskostark och spelskicklig forward som vi ser stor potential i och som vi hoppas kunna utveckla vidare för framtiden i Luleå Hockey.

Isac Brännström
– Jag har bott nere i Småland hela mitt liv så det skall bli kul att få testa på något nytt i min karriär och flytta upp till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey som kommer från en riktigt bra säsong och där jag känner att jag kommer kunna utvecklas till en bättre hockeyspelare.

– I grunden är jag en hårt arbetande forward som har en del kvaliteter som jag redan utvecklat och som jag hoppas kunna utveckla ytterligare de kommande säsongerna. Det släppte en hel del för mig i slutet på säsongen och under slutspelet så jag hoppas kunna bli en ännu mer producerande spelare under de kommande två säsongerna.

Isac Brännström kommer spela med tröja 17.