• Huvudsponsorer

Välkommen Isac Brännström!

23 april 2019 10:26
#lhflive

Under tisdagen presenterades det i #lhflive att Luleå Hockey gjort klart med den 21-årige forwarden Isac Brännström som kommer från HV71 och som skrivit på ett tvåårsavtal med LHF.


Isac Brännström gjorde ett starkt intryck under SM-slutspelet för HV71 där han var en av lagets bäst producerande spelare. Speciellt i kvartsfinalserien mot Färjestad där man pressade seriesegraren till sju matcher. Han gjorde 6 poäng, fördelat på 2 mål och 4 assist på 9 matcher i slutspelet.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
– Vi gjorde klart med Isac Brännström redan innan han imponerade med ett starkt slutspel för HV71. Han är en skridskostark och spelskicklig forward som vi ser stor potential i och som vi hoppas kunna utveckla vidare för framtiden i Luleå Hockey.

Isac Brännström
– Jag har bott nere i Småland hela mitt liv så det skall bli kul att få testa på något nytt i min karriär och flytta upp till Norrbotten för att spela med Luleå Hockey som kommer från en riktigt bra säsong och där jag känner att jag kommer kunna utvecklas till en bättre hockeyspelare.

– I grunden är jag en hårt arbetande forward som har en del kvaliteter som jag redan utvecklat och som jag hoppas kunna utveckla ytterligare de kommande säsongerna. Det släppte en hel del för mig i slutet på säsongen och under slutspelet så jag hoppas kunna bli en ännu mer producerande spelare under de kommande två säsongerna.

Isac Brännström kommer spela med tröja 17.