• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Fredag Fre 30 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec

3-årskontrakt för framtidsspelare

4 mars 2013 17:30

För mindre än en månad sedan gjorde han som 17-åring debut i Elitserien, några matcher senare blev han Luleå Hockeys yngste målskytt genom tiderna och nu har han premierats med ett elitseriekontrakt för de kommande tre säsongerna.


Peter Cehlarik har den senaste tiden bildat kedja tillsammans med Niklas Fogström och Joonas Vihko och har då varit föreningens klart hetaste kedja med 26 poäng på de senaste sex matcherna.

– Det är grymt glädjande att en sådan talang som Peter väljer Luleå Hockey för sin fortsatta utveckling de kommande tre säsongerna. Han har fått sin chans under våren och tagit den på bästa sätt. Cehlarik är en klok och målmedveten spelare som redan nu gör sig bra på den här nivån och som kommer bli en framtida toppspelare, säger Lars ”Osten” Bergström, sportchef för Luleå Hockey.

Peter Cehlarik kom inför säsongen 2011/2012 till Luleå Hockey för att utvecklas ytterligare och spela med föreningens J18-lag. Han har hela tiden snittat över en poäng per match på juniorsidan och som senior har det än så länge blivit 3 mål och 3 assist på de sju spelade matcherna.

– Det var ett av mina mål inför säsongen att få spela några matcher med Luleå Hockeys a-lag. Att jag nu till och med fått möjligheten till ett treårskontrakt känns fantastiskt. Jag har hela tiden jobbat så hårt jag kunnat. Nu hoppas jag få chansen i SM-slutspelet – även om jag förstår att det kan bli svårt med tanke på alla dom skadade spelare som är på väg tillbaka.

Efter säsongen med Luleå Hockey är över är det U18-VM med Slovakien som gäller för Luleå Hockeys framtidsspelare.