• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

3-årskontrakt för framtidsspelare

4 mars 2013 17:30

För mindre än en månad sedan gjorde han som 17-åring debut i Elitserien, några matcher senare blev han Luleå Hockeys yngste målskytt genom tiderna och nu har han premierats med ett elitseriekontrakt för de kommande tre säsongerna.


Peter Cehlarik har den senaste tiden bildat kedja tillsammans med Niklas Fogström och Joonas Vihko och har då varit föreningens klart hetaste kedja med 26 poäng på de senaste sex matcherna.

– Det är grymt glädjande att en sådan talang som Peter väljer Luleå Hockey för sin fortsatta utveckling de kommande tre säsongerna. Han har fått sin chans under våren och tagit den på bästa sätt. Cehlarik är en klok och målmedveten spelare som redan nu gör sig bra på den här nivån och som kommer bli en framtida toppspelare, säger Lars ”Osten” Bergström, sportchef för Luleå Hockey.

Peter Cehlarik kom inför säsongen 2011/2012 till Luleå Hockey för att utvecklas ytterligare och spela med föreningens J18-lag. Han har hela tiden snittat över en poäng per match på juniorsidan och som senior har det än så länge blivit 3 mål och 3 assist på de sju spelade matcherna.

– Det var ett av mina mål inför säsongen att få spela några matcher med Luleå Hockeys a-lag. Att jag nu till och med fått möjligheten till ett treårskontrakt känns fantastiskt. Jag har hela tiden jobbat så hårt jag kunnat. Nu hoppas jag få chansen i SM-slutspelet – även om jag förstår att det kan bli svårt med tanke på alla dom skadade spelare som är på väg tillbaka.

Efter säsongen med Luleå Hockey är över är det U18-VM med Slovakien som gäller för Luleå Hockeys framtidsspelare.