• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

3-årskontrakt för framtidsspelare

4 mars 2013 17:30

För mindre än en månad sedan gjorde han som 17-åring debut i Elitserien, några matcher senare blev han Luleå Hockeys yngste målskytt genom tiderna och nu har han premierats med ett elitseriekontrakt för de kommande tre säsongerna.


Peter Cehlarik har den senaste tiden bildat kedja tillsammans med Niklas Fogström och Joonas Vihko och har då varit föreningens klart hetaste kedja med 26 poäng på de senaste sex matcherna.

– Det är grymt glädjande att en sådan talang som Peter väljer Luleå Hockey för sin fortsatta utveckling de kommande tre säsongerna. Han har fått sin chans under våren och tagit den på bästa sätt. Cehlarik är en klok och målmedveten spelare som redan nu gör sig bra på den här nivån och som kommer bli en framtida toppspelare, säger Lars ”Osten” Bergström, sportchef för Luleå Hockey.

Peter Cehlarik kom inför säsongen 2011/2012 till Luleå Hockey för att utvecklas ytterligare och spela med föreningens J18-lag. Han har hela tiden snittat över en poäng per match på juniorsidan och som senior har det än så länge blivit 3 mål och 3 assist på de sju spelade matcherna.

– Det var ett av mina mål inför säsongen att få spela några matcher med Luleå Hockeys a-lag. Att jag nu till och med fått möjligheten till ett treårskontrakt känns fantastiskt. Jag har hela tiden jobbat så hårt jag kunnat. Nu hoppas jag få chansen i SM-slutspelet – även om jag förstår att det kan bli svårt med tanke på alla dom skadade spelare som är på väg tillbaka.

Efter säsongen med Luleå Hockey är över är det U18-VM med Slovakien som gäller för Luleå Hockeys framtidsspelare.