• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Torsdag Tor 27 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Lördag Lör 29 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb

3-årskontrakt för framtidsspelare

4 mars 2013 17:30

För mindre än en månad sedan gjorde han som 17-åring debut i Elitserien, några matcher senare blev han Luleå Hockeys yngste målskytt genom tiderna och nu har han premierats med ett elitseriekontrakt för de kommande tre säsongerna.


Peter Cehlarik har den senaste tiden bildat kedja tillsammans med Niklas Fogström och Joonas Vihko och har då varit föreningens klart hetaste kedja med 26 poäng på de senaste sex matcherna.

– Det är grymt glädjande att en sådan talang som Peter väljer Luleå Hockey för sin fortsatta utveckling de kommande tre säsongerna. Han har fått sin chans under våren och tagit den på bästa sätt. Cehlarik är en klok och målmedveten spelare som redan nu gör sig bra på den här nivån och som kommer bli en framtida toppspelare, säger Lars ”Osten” Bergström, sportchef för Luleå Hockey.

Peter Cehlarik kom inför säsongen 2011/2012 till Luleå Hockey för att utvecklas ytterligare och spela med föreningens J18-lag. Han har hela tiden snittat över en poäng per match på juniorsidan och som senior har det än så länge blivit 3 mål och 3 assist på de sju spelade matcherna.

– Det var ett av mina mål inför säsongen att få spela några matcher med Luleå Hockeys a-lag. Att jag nu till och med fått möjligheten till ett treårskontrakt känns fantastiskt. Jag har hela tiden jobbat så hårt jag kunnat. Nu hoppas jag få chansen i SM-slutspelet – även om jag förstår att det kan bli svårt med tanke på alla dom skadade spelare som är på väg tillbaka.

Efter säsongen med Luleå Hockey är över är det U18-VM med Slovakien som gäller för Luleå Hockeys framtidsspelare.