• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Forward går till AIK

28 maj 2015 10:00

Under torsdagen blev det klart att Malte Strömwall lämnar Luleå Hockey och istället går till AIK i HockeyAllsvenskan där han förväntas kunna få en större roll för att därmed kunna vidareutveckla sig själv ytterligare som hockeyspelare.


20-årige Malte kom till Luleå Hockey i början på december från Växjö Lakers och gick sedan till HV71 i slutet på januari för att avsluta säsongen på ett bra sätt där. Det blev totalt ett mål och en assist på de 14 matcherna med Luleå Hockey.

Lars ”Osten” Bergström - Vi tackar Malte för den här tiden i Luleå Hockey. Han har hela tiden varit väldigt positiv i sin inställning och ett nöje att arbeta med. Vem vet kanske kommer våga vägar mötas ännu en gång i framtiden. Med AIK får han en möjlighet att gå en väg som andra gjort med framgång före honom, att med spel i HockeyAllsvenskan komma åt mer speltid, en mer offensiv roll och en ordinarie plats. Vi önskar honom all lycka i den fortsatta utvecklingen!

Malte Strömwall - Självklart var inte det här vad jag hade förväntat mig eller hoppats på när jag flyttade till Luleå, men det är som det är i den här branschen och jag är beredd att göra det som behövs för att fortsätta utvecklas. Jag har ändå haft det riktigt roligt i Norrbotten och har hela tiden gjort mitt yttersta. Det känns nu bra att gå till AIK där jag hoppas komma åt lite mer istid och förhoppningsvis kan få ut mer av mina offensiva kvaliteter för att fortsätta utvecklas som hockeyspelare.